|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite?
17.9.2004 11:03:18   
Majči

Ja malo čudno sem začela a me zanima ali mislite, da je še kaj upanja, da me moja m. ta mesec ne obišče, saj je jutri moj 28. dan ciklusa, moja m. ponavadi čisto točna le prejšni mesec mi je zamujala 5 dni (prvič), ker sem včeraj zvečer opazila čisto majčken krvav madež ko sem šla na malo potrebo in se obrisala. Nikoli me ni m. obiskala prej, nič me do včeraj ni zvijalo in danes ni ničesar. Ni krvavitve le malo me zbada v levem jajčniku in pred dvemi dnevi so me noro bolela prsa. Kaj mislite, je to znak da moja m. prihaja ali je možno da je šlo samo za vgnezdenje, na kar upamo vedno čisto vse!
Vem, da je do 28 dneva ciklusa le še en dan a moje upanje je še močno. Ja, pa pridni smo delali......me lahko kaj potoložite!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj mislite?
17.9.2004 11:09:37   
Urša76
No, te bom jaz malo potolažila, Majči!
Meni tudi ponavadi ne zamuja kaj velik. Danes je pa že 34. dan ciklusa, pa še nič. (ponavad imam M. na 28 dni, včasih pa mal zamudi, pa jo dobim tudi 35. dan).
Nič, če ne štejem bolečih joškov, občasnih napadov slabosti, lakote...
A veš kaj ti svetujem?! Pejd v lekarno po CB, tko kot bom šla jaz, pa bova videle kaj se nama dogaja.
V tolažbo pa tole: na tem svetu je čist vse možno, zato ne obupaj, dokler ni one packe M.

Lep dan,
Urša

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj mislite?
17.9.2004 11:19:36   
Erdbeere
Majči držim pesti, da se ti uresniči ŽELJA in da postane resničnost ;)

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj mislite?
17.9.2004 12:46:33   
hruška
Jaz držim pesti za obe! Kar brž po CB in potem hitro sporočita, kaj je novega!!!!9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj mislite?
17.9.2004 13:03:50   
Nikita
tud jst sem že ful nestrpna
držim pesti obema:bravo::bravo::duda:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj mislite?
17.9.2004 16:06:05   
Anitka
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: ZA OBE!!!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj mislite?
17.9.2004 18:57:23   
januška
oj!
tudi meni se je to zgodl punci.čakamo pa čakamo kdaj bo končn prišel ta dojenček in glej ga. M imam na 25 dni danes je 28 dan in CB prav :modri: ali:roza: sej ni važn doma mamo ze dve punci tko da bomo veseli kar bo pa bo sam da že bo.vedve pa sporočta kaj je pokazal test.mi nestrpno čakamo.Držim pesti

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj mislite?
18.9.2004 21:29:23   
Pia73
Majči! :rozica::rozica::rozica:

Sem prebrala kaj se ti je zgodilo prejšnji mesec! :(( Iz srca ti želim, da se ta mesec preseliš v 9nebesa ! Se bom veselila zate!!!

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj mislite?
20.9.2004 14:04:00   
Majči
Na žalost ne bo tudi ta mesec nič. V soboto popoldan je prišla ta zoprna m. in mi spet vse pokvarila, naju spravila v slabo voljo......

Ja, pa bo treba spet na novo začeti mesec !

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj mislite?
20.9.2004 14:19:48   
tinkamiška
Majči, ne sekiraj se...vem, da je težko, ampak vseeno, bomo pa naslednji mesec na vrsti.

Držim pesti, da bomo kej luškanga na:sloncek::sloncek::sloncek:!

Drži se,

Tinka

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.