|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odhajam!!!
5.2.2007 19:44:56   
Sulfinija
Ma dobro saj tale teden zdržim no,drugi teden pa bi tkole mogla biti pošta no.Kriza no,če je do petka ne bo pa halo,halo.In pol resno ne bo konec eno uro no vse bom povedala zakj to in ono no?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.2.2007 19:46:11   
Sulfinija
Če tole sredo pride M kot naj bi prišla sem pogorela bom komaj drugi mesec začela.JOj ko je vsaj ne bi bilo na datum no.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.2.2007 19:49:24   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Če tole sredo pride M kot naj bi prišla sem pogorela bom komaj drugi mesec začela.JOj ko je vsaj ne bi bilo na datum no.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Držim pesti, da je sploh ne bo!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veš kolko ti bo prišparanega user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 28
5.2.2007 19:52:28   
Sulfinija
Punce kaj če nas berejo?Mi smo tale vikend imeli koline meni pa tkole meso smrdi,da je joj no kar na bruhanje mi gre no.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.2.2007 19:54:20   
*marjetica*
Smrdi ti user posted image  
Mogoče pa res user posted image  ne bo

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

Neposredna povezava do sporočila: 30
5.2.2007 19:56:58   
Sulfinija
Punce dajmo se raje selit na mojo temo Katera bo tekla novi krog,pa bomo tam čvekale.

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.2.2007 19:58:19   
*marjetica*
Velja!

Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?