Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 15:59:58
|
|
|
|
muki1
|
Mislim, da se spremembe lahko javljajo naknadno. Upam, da bo mož hitro našel drugo službo.
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 16:01:05
|
|
|
|
mika
|
tudi na CSD naj mož odnese potrdilo z borze in bodo naredili nov izračun za otroški dodatek. vsako spremembo jim je treba javiti, tako da ko bo spet zaposlen, jih bo moral obvestiti.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 16:03:06
|
|
|
|
Lunc_a
|
saj piše na odločbi,da se vsako spremembo,ki vpliva na višino javi
|
|
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 19:06:54
|
|
|
|
lukec
|
Javi takoj. Odločbo boš dobila že v enem tednu. Vsaj jaz sem jo. Upam, da boš kmalu javljala, da se je mož ponovno zaposlil.
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 20:08:42
|
|
|
|
soncek&luna
|
men so rekli, da se mi otroski nic ne spremeni, ko sem ostala brez sluzbe
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 20:18:25
|
|
|
|
mika
|
men so rekli, da se mi otroski nic ne spremeni, ko sem ostala brez sluzbe al so te naplahtali al za vsako občino velja drugače. mislim, da bo ta prva stvar, ker nekatere delavke dobesedno skrivajo kaj ti pripada, kot da gre iz njihovega žepa. mogoče jim je tako tudi naročeno
|
|
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 21:10:38
|
|
|
|
Gordana-3
|
ravno zato sprašujem tukaj. ker mi je ena kolegica rekla, da so pred časom v takih primerih otroške dodatke zvišali, problem pa se je pojavil, ker ljudje potem niso javljali, ko so spet dobili službo. bom jutri takoj klicala na csd.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 4.2.2007 22:27:16
|
|
|
|
mika
|
problem pa se je pojavil, ker ljudje potem niso javljali, ko so spet dobili službo. tisti so verjetno morali vrnit denar. vem za primer, ko je mama zatajila nek dohodek in ko je csd preveril na davčni je denar je morala vrnit.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek - eden ostal brez službe 6.2.2007 12:18:54
|
|
|
|
Leea
|
Po mojih izkušnjah se ne spremeni.Ostala sem mati samohranilka,ostala sem brez službe in se sprememba ni upoštevala kot piše na odločbi,ker sem prejemke še dobivala iz zavoda....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?