Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj greš po laparo domov? 4.2.2007 15:11:24
|
|
|
|
Hope2
|
Ko prideš, opraviš nekaj preiskav, voda, kri, ekg, ginekoliški pregled, klistiranje. Na drug dan zjutraj pa imaš operativni poseg, ki ti ga bo po vsej verjetnosti opravil drobnič, lahko pa tudi ne. Ko si klicala za naročitev, so te mogli vprašat pri katerem G si? Tisti, bi te naj operiral, razen, če bi pršlo kaj vmes, bi te kdo drug. Pa prit moraš tešča. Pred posegom, mi kaj dosti niso povedali, kaj bojo delali, ti pa potem po posegu vse temeljito povejo, kar so ti našli, kaj odstranili, kaj in kako naprej. aja pozabila, domov greš dan po operaciji, se pravi si not tri dni oz dve noči
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.2.2007 15:20:06 >
|
|
|
|
RE: Kdaj greš po laparo domov? 4.2.2007 18:52:43
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Jaz sem imela laparoskopijo v MB in sem šla domov dva dni po posegu. Anitka
|
|
RE: Kdaj greš po laparo domov? 5.2.2007 9:05:04
|
|
|
|
Tia-na
|
V Lj. je bilo tako, da sem v petek prišla na vse preiskave, dobila sirup za odvajanje in šla domov, prišla nazaj v ponedeljek zjutraj in bila isti dan operirana - laparo in histero, v torek popoldne pa so nas že poslali domov.
|
|
|
|
RE: Kdaj greš po laparo domov? 5.2.2007 21:25:56
|
|
|
|
Napolitanka
|
Hvala vam za odgovore.Nisem nič vedela,razen to kar sem prebrala tukaj na forumu. Torej jutri v nove boje za ...vsem lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Kdaj greš po laparo domov? 13.2.2007 13:04:27
|
|
|
|
Smrekica
|
Napolitanka, Potem sva bili pa skupaj v bolnici in verjetno tudi v isti sobi. Mene so poslali domov zaradi previsokega pritiska, če se spomniš. Takoj ko sem prišla domov in vse do danes pritisk normalen, skoraj idealen. Kako si ti? Upam, da ne nagovarjam kakšne napačne, če pa že pa tudi tebi skorajšnje okrevanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?