|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tatarska omaka
3.2.2007 10:43:54   
Anonimen
Zna katera pripravit domačo tatarsko omako? Mi jo kupujemo v tubi, pa še približno ni podobna tatarski omaki. V kakšnih restavracijah pa so tako okusne.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 10:50:03   
Anonimen
Jaz ponavadi naredim tako: Majoneza, malo vina( če ga nimam pri roki dam malo mleka), obvezno česen, poper, peteršilj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 10:51:00   
Anonimen
Sama delam takšno Tatarsko omako:
Med majonezo zmešam drobno sesekljano čebulo ali šalotko,kisle kumarice drobno nasekljane,
kapre,sardeline filete in peteršilj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 11:35:31   
Mary Poppins
Delam enako kot Dalija. Njami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 12:04:46   
SašaR
Dam notri še nastrgan kuhan jajček, zalijm pa tudi malo s kisom od kumaric.

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Mary Poppins)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 12:57:19   
Mišek06
V majonezo daj malo senfa. Potem stisni notri malo česna in čebulo.Popopraj, soli in dodaj peteršilj. Potem je tk fajn gosta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 17:08:59   
Saša27
Moja tatarska pa je takšna:

majoneza, na drobno sesekljano čebulo, na drobno narezane kisle kumarice, sol, poper, ter kis od kumaric. Če pa se mudi pa vse setavine zmeljem s paličnim.


(odgovor članu Mišek06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tatarska omaka
7.2.2007 8:52:01   
KOZLEK
Pri nas pa takole

2 jajci daš v visoko posodo in stepaš, potem pa dodajaš olje kar precej, da postaja gosto,(mislim da gre na 6 ali 8 jajc 1 liter olja) nato dodam sesekljan peteršilj in česen, narezane kumarice in malo kisa od kumarc, žličko majoneze in malo gorčice, posolim.

Sam pride malo bpl rumena od tistih v restavraciji drugače pa original. moram enkrat sam iz beljekov probat.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tatarska omaka
7.2.2007 8:53:55   
corfu
Kisla smetana, majoneza, malo belega vina. Enostavno pa zelo dobro!

(odgovor članu KOZLEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?