|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini (32) 03.02.2007- OH
3.2.2007 7:13:02   
Saša27
Pa je zopet prišel za nekatere najboljši dan te diete. Tudi jaz se vedno veselim večera pri OH dnevih, pa saj vse veste zakajuser posted image

Z: banani
K: špinačni špageti z paradižnikovo polivko
V: kos torte Nutele, pa seveda rebro čokolade

Pa vode, do sedaj, se pravi do 7.00 sem jo že spila 1 liter, sem pridna , a ne??

< Sporočilo je popravil petka -- 10.2.2007 10:00:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MINI BIKINI (32) 03.02.2007- OH
3.2.2007 7:32:54   
Anonimen
Dobro jutro!
Z;nesladkan češnjev kompot
K:pica s čebulo
V:nekaj sladkega
voda,voda,voda

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2007 8:06:57   
Anonimen
Danes bom
Z: jabolko
K: špagete z paradižnikovo omako, solato
V: torta, katero bom sama spekla, ker ima sin RD in mi zelo paše, da imamo danes OH, pa še grešiti mi nebo treba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2007 8:59:44   
miška
Pozdravljene !
Še vedno sem z vami.
Vodnega dneva sicer še nisem imela, ker sem z dieto začela šele 26.1. Sem pa imela v sredo sadno zelenjavni dan.

zajtrk: banana
kosilo: testenine z zelenjavno omako
večerja: sladoleduser posted image

miška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2007 11:02:37   
Anonimen
Še jaz se javljam.

Zdajle sem pojedla jabolko, za kosilo bom blekce s sladkim zeljem, za večerjo pa štrudel.

(odgovor članu miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2007 11:13:35   
Anonimen
Pozdravček še od mene:
za zajtrk sem samo kavo popila, za kosilo bodo tesetenine z omako, za večerjo pa nekaj sladkega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2007 15:30:12   
miška
Splišni, ko si omenila štrudelj, se mi ga je tak zluštalo, da sem mamo prosila, da ga speče. Tako da namesto sladoleda bom raje en slasten kos štrudlja user posted image

MNJAMI !

miška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2007 20:33:35   
Urška//
oJLA

Jaz sem pa danes grešilauser posted image , sem bla na rojstnem dnevu in sem prvič prav zares se pregrešilauser posted image , najmi je blo dobro, upam, da ne bo jutri kaj več na tehtnici ker znorimuser posted image

ja no, fajn da je jutri sadni danuser posted image user posted image user posted image

Lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu miška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?