|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malce razočarana
2.2.2007 10:01:38   
mlavla
ojla punce..saj sploh ne vem čemu to pišem samo nekako čutim, da morem dati to iz sebe...z možim sva bila že kar nekaj mesecev za povrstjo razočarana saj se je še vsakič do sedaj prikazalauser posted image ...vendar to ni glavni problem, saj nisva obupala...
sploh nevem kako bi se izrazila..saj sem hkrati vesela in žalostna..ravno v zadnjih dveh dneh sva izvedela, da najina najboljša prijatelja pričakujeta naraščaj (s katerima smo dnevno v navezi) in pa še od mojega moža brat ..tako da bo moj postal stric..pa da si ne boste slučajno mislile, da sem jim nevoščljiva...ravno nasprotno, iz dna srca jim privoščim to srečo...samo kaj ko po sedaj ne bo veliko tem o pogovorih različnih od nosečnosti, dojenčka..pač počutim se nemočno..saj je moja želja po dojenčku tako velika..upam, da me vsaj kdo razume..in še enkrat podarjam, da sem zelo vesela za novi dve bitjeci...

pa hvala ker ste me "poslušale"
lep dan vam želim

mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malce razočarana
2.2.2007 10:10:57   
Anonimen
v spodbudo ti lahko napišem (sicer ne vem , če ti je do heca): MOGOČE PA JE NALEZLJIVO....in ti bo to druženje koristilo , pa boš kmalu user posted image . Srečn

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2007 10:26:21   
srki
Veš, prav razumljivo je, da se ob enem malo zamisliš nad tem, da bodo vsi okrog tebe zibali, pa da si ravno ti tista, ki ne boš. Obenem te daje neznansko veselje, kere se je nekomu izpolnila želja, po drugi pa te tišči v srčku, ker vama zaenkrat še ni uspelo.

Ampak vedi, da bo nekoč tudi vaju doletelo kot strela z jasnega. Seveda želim, da čimprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2007 10:32:20   
mlavla
hvala ker ste mi prisluhnile in me razumete oz. me vsaj skušate...se počutim že veliko bolje...gremo proti novim zmagam in seveda upam, da je to nalezljivo...user posted image

lp
mlavla

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2007 11:02:12   
Anonimen
Ja, pri nas je že bilo "nalezljivo"... Te pa razumem kaj želiš povedati - sem se jaz tudi podobno počutila...
Drži se!

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2007 11:26:50   
ursikazala
Glavo pokonci puncauser posted image
Vem, kako se počutiš, čeprav jaz sem te misli odganjala in poskušala kul gledat na zadevo. Čimveč sproščenega ljubljenja s tvojim dragim... pa bo. Pri meni je trajalo 5 mes... evo, pa je ta ponedeljek prišel plusekuser posted image

< Sporočilo je popravil ursikazala -- 2.2.2007 11:27:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2007 12:37:00   
Anonimen
Verjemi da je nalezljivo, v moji okolici in družini je kar nekaj user posted image , ene so tudi že rodile in sedaj sem tudi jaz med njimi.
Sem pa bila prejšnje poletje zelo žalostna, ko sem zanosila in izgubila pikico, istočasno sta pa zanosili dve prijateljici, en je rodila prejšnji teden, druga pa bo čez kake 4 tedne. Ne moreš verjeti kako žalostna sem bila vsakič ko sem ju videla, skoz sem si mislila da bi jaz morala biti točno takšna,.....sem jima pa istočasno iz srca privoščila da uživata to srečo. V času do moje ponovne zanositve sem izvedela še za vsaj 5 drugih nosečk, vsakič mi je bilo hudo, češ kdaj bom pa jaz na vrsti.....
No, sedaj sem pa tudi jaz user posted image  in bom od njiju lahko dobivala cunjiceuser posted image . Ti jih kar po trebuščku božaj, to prinaša srečo.

Srček user posted image 8t2d

(odgovor članu ursikazala)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2007 12:38:17   
Anonimen
Hej mlavla. Se mi zdi, da se midve pa "poznava". Žal mi je, da vama še ni uspelo, ampak kolikor sem poslušala zgodbe od kolegic in prijateljic, so zanosile potem, ko so že vse odmislile. Ampak se moraš res globoko v sebi, v podzavesti, nehat sekirat okrog tega. Moja prijateljica je mesec pred posvetom o ivf, ko ji je že vse dol padlo in je iskreno verjela, da drugače ne bo šlo, le uspela zanosit naravno.
Držim pesti!

(odgovor članu ursikazala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2007 13:08:24   
mlavla
no mi je v veliko tolažbo..da nisem edina ki tako doživlja...hvala za vse vaše spodbudne besede

lp
mlavla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2007 14:10:34   
Olivija
razumem kaj preživljaš, ker sem bila v enaki situaciji in pri nama je res bilo nalezljivo user posted image . V porodnišnico sem šla gledat user posted image  moje najboljše prijateljice, zunaj sem se dobesedno zjokala, ker sem bila prepričana, da nama otroci niso usojeni. In točno po 9. mesecih se je rodila naša Ana.

Želim ti čimprej veselje ob user posted image  ali user posted image !

O.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2007 22:27:32   
wallery
Oj

Vem kako se počutiš držim pesti da ti čimprej uspe.

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2007 22:31:51   
*marjetica*
kaj če bi začel razsajati virus  user posted image ?

jaz se javim - bi bila rada okuženauser posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2007 1:18:20   
Anonimen
Mogoče je pa res nalezljivo.user posted image  Pri nas v službi smo tri nosečke, samo ena punca ni noseča. In ena ima rok konec aprila, dve ga imava pa julija, tako da niti nismo tako narazen.

(odgovor članu *marjetica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2007 10:25:50   
Fargesia
veš mlavla...tudi meni je bilo že velikokrat hudo. sestrična je dve leti starejša od mene, pa ima že 3 navihance...ko je za tretjega povedala, sem mislila da me bo pobralo od foušije...pa ko so sporočili, da so sodelavko peljali rodit, v srcu nisem čutila prave sreče...res mi je bilo hudo...češ zakaj pa nama ni usojeno...
prejšni ciklus sem imela hiperstimulacijo in vsi dohtarji, ki so me prišli pogledat, so rekli da je možnost da sem zanosila...jaz sem v srcu čutila da ni tako in nisem bila žalostna (da bi le bilo vse z jajčniki v redu)...potem ko je rišla menstruacija PO NARAVNI POTI pa sem bila vesela...zakaj?! Ker je prej od julija ni bilo...in zdaj grem neobremenjeno naprej...začela sem spet uživati v "slončkanju" (kdaj bodo delale slikice?!)...prejšnji mesec je bila samo resprodukcija v glavi-nič uživanja...in sem rekla temu stop.
Začni uživati vsak trenutek, ne obremenjuj se in uspelo ti bo!!!!

GREMO SKUPAJ NOVIM ZMAGAM NAPROTI!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2007 12:32:25   
tosja
Maša lahko se podpišem pod tvoj post. Moram povedat, da se sama borim s podobnimi čustvi. Pridejo trenutki, ko mi gredo nosečke na živce... user posted image  Mislim, da je to vse normalno (upam) user posted image
Ko čakaš na  user posted image  user posted image  že šesto leto, okoli sebe pa vidiš same nosečnice, otročke, vozičke,.... te to vsake toliko časa "vrže" - vsaj mene.user posted image user posted image user posted image

Pa še to srečo imam,
da sem v službi v družbi malih kobacajčkovuser posted image  user posted image

Tako, da jih teta fejst, fejst žuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image
pa energijo dobiš user posted image  user posted image  user posted image

Saj bo - VSEM BO USPELO!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2007 14:20:20   
Milamay
Mislim, da so tvoji občutki čisto naravni. Ko se za neko stvar tako trudiš, pa kar ni in ni uspeha, okoli tebe pa same nosečke. Grozno je to. Pa ko še slišiš, da jim je uspelo kar v prvo ali pa ti rečejo, da še niso delali na user posted image , da je "pač" ratalo. Seveda se ob takih trenutkih očutim grozno, čeprav jim iz srca privoščimo, da so user posted image .
Jaz sem prepričana, da bo tudi vsem nam enkrat uspelo in tudi jaz se postavim v vrsto za ta virus. user posted image

LP

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.2.2007 14:53:18   
enia
Uf, mlavla, jst tud čist razumem, kako se počutiš. Ravno včeraj me je namreč taka novica zadela naravnost v srce. Zvedela sem za nosečko v naši družini. Svet se mi je kr sesul, v momentu. Hkrati vesela za še enga novga člana naše družine, po drugi strani pa mi je blo tko hudo. tolk otrok v naši familiji, nova nosečka, prjatlce z otročki, ... noro, sam jst ne. Zakaj? Kako? Vse to mi je včeri rojilo po glavi. Ampak itak je vse res kar pravjo punce, odklopit, mislit na najboljše, optimistično naprej. 

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.2.2007 20:32:39   
arneja
Pri meni je že tako hudo, da se včasih opazim, da ko vidim kakšno nosečnico ali mamico z vozičkom, da se čisto zamislim, in sploh ne vidim, kaj drugega se še dogaja okoli mene. Nazadnje sem se v avtu začela jokati, ko sem videla eno babi in dedija z vnučkom v vozičku user posted image . Ravno tako se iz avta oziram za vsakim vozičkom in bom enkrat še kakšno nesrečo povzročila user posted image . Da ne omenjam šokov, ki jih doživljam, ko moje, večinoma mlajše od mene, sodelavke povejo, da so noseče. Ali ko ti najboljši prijateljici povesta, da že drugo dete pričakujeta in to skoraj istočasno.

Že tri leta pridno delamo, naredili pa še nikoli nič. Tudi ta mesec ne user posted image , ravnokar ugotovila.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.2.2007 21:14:39   
naja2
Tudi jaz te razumem mlavla.
Tudi pri nama je minilo že več kot eno leto pa še nič user posted image  user posted image .  Tudi pri nas okoli je polno user posted image . V službici je ena že rodila ena pa bo v teh dneh in obe pravita, da sta le probali in je bilo. Sama sem še pred pol leta v trgovinah gledala le dojenčke in pri vseh sem videla vsaj dva če ne tri otoke. V teh trenutkih si res vedno misliš, zakaj pa nama ni usojeno.
Sem kar jezna sama nase k sem pred 8 leti razmišljala takole njaprej fakulteta potem pa ena služba pa še za nedoločen čas in šele nato dojenček. Zdaj se mi zdi, da gre leto še hitreje okoli in spet nič, mi smo pa starejši. Ampak upanje seveda ostane.  Moram reči, da mi vse bolj uspeva, da o tem ne razmišljam - le takrat se spomnim ko pride user posted image . Ravno ko tole pišem me špika in vem, da tečka user posted image  prihaja.

Seveda upam, da so vse vesele novičke nalezljive in da se vse (ne)čakajoče čimprej nalezemo. Upam, da bo že naslednji mesec kar epidemija. 

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.2.2007 22:20:05   
mlavla
no vidim, da ste se kar razpisale..prav gotovo vam je sedaj vsaj nekoliko bolje, ko ste dale to iz sebe..če sklepam po sebi...user posted image
aja danes in včeraj sem se zelo zavestno trudila, da pozabim malo na otročke...pa mislite da mi je uspelo...prišla sem na obisk k tašči, ki se mi je začela nasmihati in osladno govoriti (pa sej ji čist privoščim), da bo postala babica...user posted image potem sem šla na vlak kjer srečam sošolko iz osnovnošolskih let in seveda tudi ona prične s temo, kaj pa kaj naraščaj..pač ostala sem skoraj brez besed..čisto malo je manjkalo da mi niso solze privrele na plano..ej punce občudujem vas da ste tako močne..sploh ko vidim kako dolgo se že nekatere trudite...

ja pa tudi jaz čakam na kakšen koristen virus..naprimer virus nosečko..user posted image

lep vikend vam želim še naprej
mlavla

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.2.2007 9:03:36   
Anonimen
Punce nehite se smilit same sebi, poberite se, spravite se k sebi in začnite živeti. Nihče ni kriv, da ne morete zanosit, še najmanj nosečnice. Začnite uživat življenje, naredite neki za boljše počutje, naredite neki za svoje probleme z zvezi z zanositvijo in ne čakajte, da vam bo z neba padlo v naročje. Za nekatere je pot pač daljša in bolj trnova, vložiti morajo mnogo več truda kot drugi, zato začnite raje razmišljat kaj še lahko naredite, da bo uspelo, da si boste olajšala življenje. Bodite srečne, da imate ljubezen svojega življenja, da je z vami moški, ki vas ima rad, kljub neplodnosti, da imate prijatelje in sorodnike, ki vam stojijo ob strani, bodite srečni, da niste na smrt bolani, da nimate raka, da ne bolehate za neozdravljivo boleznijo, pa še pa še, bi lahko naštevala.
In zdaj me boste napadle, kdo sem, da sme tako kruta do vas, ki ste tako uboge.
Sem tudi ena izmed ubogih, ki se trudi že leta, ki je dala že kar nekaj postopkov OBMP skozi, pa brez uspeha. Pa zato nič zviška ne gledam nosečnic, bog ne daj, da bi kateri zavidala. Moja sestra je v tem času že drugič zanosila in jaz sme neizmerno vesela, včasih mam občutek, da še bolj kot ona, pa vemo, da temu ni tako. Nazadnje sve obe čakali na razultat in se veselili, da bove skupi rodili, pa je samo njej uspelo. Res me je pobralo od žalosti, vendar ne zaradi tega ker je njej uspelo, meni pa ni. Niti za sekundo nisme pomislila, zakaj ona, zakaj ne jaz, niti za sekundo nisem bila jezna ali nevoščljiva za njo. Pravtako sta v tem času zanosili dve moji virtualni prijateljici na RR in sem tudi za njiju vesela kot še nikoli, rada poslušam, ko mi govorijo o srčku, o rokicah, o gibih otročka, o bušiju kako raste..... Zakaj bi me kaj takega spravljalo v slabo voljo in žalost. Vse to me samo še dvigne , da naredim kaj več v svojem življenju, v svojem zdravju, da poiščem še kako metodo, ki bi mi mogoče pomagala naslednjič v postopku, da bom tudi jaz potem lahko nosečka. Ne bom pa se utapljala v žalosti, med gledanjem kako so drugi lahko veseli, da takoj zanosijo, jaz pa se matram. Res sem lahko srečna, da imam vsaj to, kar imam. Vse to matranje, ima tudi dobre stvari, utrdilo je mojo osebnost, sem bolj zrela, utrdilo je najino ljubezensko zvezo, naučila sme se mnogo stvari, predvsem pa sem še bolj vztrajna, saj vem, da mi z neba ne bo nič padlo.  Svojo usodo si krojimo sami, žalost ob gledanju na nosečke in prezir, ap sigurno ne bsota pomagala k vaši nosečnosti. Prej pozitivnost, pozitivne misli, veselje, sreča, smeh, dobro počutje, zato še enkrat nehajte se smilit same sebi in se poberite iz obupa ter naredite še danes nekaj zase, ne čakaj te na jutri, ne čakajte na čudež, ne čakajte na OBMP, ker sve to ni nujno da bo pomagalo k vašim sanjam. Začnite živet
Zadnje čase opažam, da se veliko pljuva po tistih, ki imajo kontra mnenje, zato sem kar pripravljena na to. Tolažim se, da so mogoče  vsaj komu dale za mislit moje besede in da bo nekaj naredu iz svojeg aživljenja in se nehal smilit sam sebi, ker na svetu je mnogo hujših stvari

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.2.2007 10:02:56   
citrončica
Mišek13, tu pa te tudi jaz podprem,
res je, da nas včasih podre,ko prideuser posted image  , se vse skupaj sesuje,a samopomilovanje ne pomaga,pomaga
le dobra volja, in pogum za naprej....
Ja, lahko je govorit, vem, a sem v istem "zosu" kot ve, zato se moramo res veselit vsake noveuser posted image , med nami,user posted image user posted image okrog nas....takšno je pač življenje, prej ga sprejmeš, lažje je.......ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.2.2007 10:20:26   
mlavla
mišek zelo sem ti hvaležna za tvoj prispevek..saj mi je dal neverjeten zalet (energijo) za današnji dan...
pa sej zdej se ne bom zagovarjala glede nato kar sem prej napisala, sam rada bi poudarila, da so ti moji občutki, ki sem jih navajala momentalni...in kot sem že prej rekla sem za vse nove user posted image  zelo vesela...aja pa če nama to slučajno uspe že ta mesec..mislim da boste izvedele med prvimi ...pač dozdeva se mi, da bi pa tokrat lahko kaj bilo..pač zato ker tako pozitvno razmišjam..no bomo videli

imejte se lepo
mlavla

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.2.2007 11:20:43   
enia
Mišek, jst sem tud že v svojem prispevku napisala, da se samo z optimizmom, pozitivnim pogledom pride naprej. Pa me tud na trenutke oblije žalost in sem že sita vsega, ampak nikol pa ne preziram nosečk. Sem vesela zanje. Pridejo pač dnevi, ko si sesut, ampak če se ne pobereš, te to ne vodi nikamor. Treba je it naprej, za naše male user posted image .

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!