|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa po...
16.9.2004 12:49:08   
Bejba
Ker nekako vem, da me čaka carski rez (medenična vstava) me zanima koliko časa po carskem rezu ni priporočljivo "muckanje". Vem, da po naravnem porodu ponavadi 6 tednov, za carski rez pa še nisem nič slišala. Saj ni nič strašnega, zdržali bomo kolikor bo pač potrebno, ampak malo me pa le zanima, da svojega pripravim na "sušo" - hi, hi ;).

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko časa po...
16.9.2004 12:52:46   
dory
Hm posteljne aktivnosti so dovoljene,ko se pac cutis...je pa zarad cisce mal neprijetno..ne vem, jaz bi pocakala na konec cisce in prvi pregled pri ginekologinji...jaz sem rodila s CR...pa sem ze pri teden skala okrog...na dolge sprehode...cist odvisno od vsake posameznice :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko časa po...
16.9.2004 14:02:15   
Anonimen
Bejba, če ima carski rez kakšno prednost, potem je to zagotovo ta, da lahko prej začneš hopa-cupa:)-:ups::)-
Jaz imam za seboj obe izkušnji. Po CR sem bila že v parih dneh frej čišče in sva se z mojim ljubim začela crkljat že 2-3 tedne po.
Po naravnem porodu pa je rana od šivov še nekaj časa preveč bolela, pa nožnica se ni vlažila, pa...v glavnem trajalo je nekaj dlje.
Ker mi tokrat spet grozi CR, se tolažim vsaj s tem, da bova spet lahko prej začela z...:bravo::bravo::bravo:
Sicer pa poslušaj svoje telo!
Srečno in veselo muckanje!:sloncek:
Nojči, 38t

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko časa po...
17.9.2004 12:38:04   
čaki
Kar se tiče muckanja, boš vidla kako bo. Če te bo bolelo, gotovo ne boš, če pa ne, pa daj...Jaz sem mela navaden porod brez rezanja in sva kmal začela- po 14 dneh.To je bil ...stoletja....Mislim, da se je najino spolno življenje po prvem otročičku 100% izboljšalo in okrepilo... Ha, zdaj pričakujem drugega otročka- mogoče bo pol grmel! Kdaj maš rok? BAY!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?