|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voda v vratu
1.2.2007 15:36:43   
abc100
Lep pozdrav!

Lepo bi vas prosila, če mi lahko pomagate. Noseča sem 11 tednov. Danes sem bila pri genikologu in je na ultrazvoku opazila, da ima otrok v vratu preveč vode!!!
Ne vem, kaj to pomeni.
Jaz sem za nuhalno že bila naročene  7.2., vendar je klicarla okoli, da je dobila frej termin in me naročila v torek 6.2.
A ima kdo kaj izkušen s tem ali pa če je katera  že imela kaj tekega. Dones sem čisto na tleh.

Hvala za odgovor že vnaprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voda v vratu
1.2.2007 15:43:48   
Anonimen
Zna biti slab rezultat, kar naj bi pomenilo, da bi bila NS slaba, če me razumeš. Toda lepo te prosim, zdrži do pregleda in upam,d abo vse v redu. G ti bo vse povedal kaj in kako, v kolikor kaj sumi, te bo poslala naprej na preglede. Zato pa obstaja še amniocenteza.

Srečno, držim pesti zate in za pikico.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2007 15:59:32   
tinaaja
Predvsem ti svetujem, da se pomiri in pocakaj, da ti naredi NS za to licenciran ginekolog v obdobju, ki je namenjen NS.
Sploh ne razumem, kako lahko G rece kaj takega, ker bi vsako to spravilo v skrbi.
Opcij je vec: da bo na NS vse OK, da je debelina NS (po tvoje vode v vratu) v mejah normale. V kolikor se izkaze, da je povecana, sledijo dodatni testi (horionska biopsija, amniocinteza), in sele ti potrdijo, ce je z bebico res kaj narobe. Tako da najbolje zate je, da se umiris in pocakas na pregled, narediti ne mores nic. NS je samo presejalni test in ni 100% (v nobeno smer). V kolikor bi bila NS povecana, pa ti svetujem, da gres isti dan na odvzem krvi za DHT (dvojni hormonski test) - vsaj jaz bi sla. Ta test skupaj z NS dvigne zanesljivost presejalnih testov na 95%.
Zelim ti, da se v sebi umiris in da bo vse OK. Drzi se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2007 17:43:34   
Marogica
Kaj pa če je spina bifida?

VEndar je resnično brezveze, da me tukaj nekaj ugibamo, sak sploh nismo iz "foha". S takšnimi izjavami, kot je tudi moja, te lahko samo brezveze preplašimo. Resnično počakaj najprej na teste in se poskušaj pomirit.

Upam, da bo vse v redu...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?