|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnje case je tako cuden...
2.2.2007 7:36:14   
srki
Pri nas je tudi takšna situacija, da sem jaz tista "tagobčna", on pa je bolj tih. Ni čudno, da rečejo, da smo babe jezičneuser posted image . Pa se bom spet kar podpisala pod al binin postuser posted image . Ko sva se še v službo skupaj vozila, bi jaz tako čvekala, že ob 5. zjutraj, on se pa še dve uri potem ne zbudi. Kaj čem, takega sem si izbralauser posted image .

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
2.2.2007 12:01:25   
baguSka
Se strinjam s tabo misek... seveda je linija tanka in velikokrat obstajajo take moznosti, kot si jih opisala... Zato pa je potrebno obojestransko spostovanje in razumevanje... Hotela sem samo povedati, naj tisti partner, ki je v dolocenem trenutku 'manj ranljiv' oz bolj razumen, vzpodbudi tudi drugega partnerja k temu, da se najde doloceno resitev, ki bo ugodba za oba. Zato sem pisala, da ne stekam tistih, ki jim je tako zelo izpod casti naredit prvi korak oz se potrudit pomagat partnerju, da se najde ven iz zacaranega kroga... Ocitno pac anonimninega partnerja nekaj mori in ne ve kako naj ji pove. Zakaj mu nebi ona pomagala, ce lahko!? Seveda ce hoce... Ce pa noce, potem se mi zdi, da ga pac ne ljubi dovolj. To je moje mnenje. Da smo pac skupaj zato, da si eden drugemu pomagamo in vzpodbujamo in si stojimo ob strani, ne pa da si mecemo polena pod noge, se ignoriramo, itd itd. Absolutno se pa strinjam tudi to, da ni dobro prevzet vedno vajeti samo z ene strani, ker potem se drugi avtomatsko podredi in postane 'mrtev'. Nima niti sanse karkoli narest in vlagat v vezo, ce to stalno pocne samo en partner za oba.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.2.2007 15:01:46   
BaNeLa
Ni dosti za razmisljat in filoyofirat: Drugo ima.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
2.2.2007 15:03:33   
lemavrica
To ni rečeno. Moj ima tud zadnje čase bolj tihe dneve, ker vem da ima veliko skrbi v službi pa vem da nima druge.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
2.2.2007 17:38:41   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Se strinjam s tabo misek... seveda je linija tanka in velikokrat obstajajo take moznosti, kot si jih opisala... Zato pa je potrebno obojestransko spostovanje in razumevanje... Hotela sem samo povedati, naj tisti partner, ki je v dolocenem trenutku 'manj ranljiv' oz bolj razumen, vzpodbudi tudi drugega partnerja k temu, da se najde doloceno resitev, ki bo ugodba za oba. Zato sem pisala, da ne stekam tistih, ki jim je tako zelo izpod casti naredit prvi korak oz se potrudit pomagat partnerju, da se najde ven iz zacaranega kroga... Ocitno pac anonimninega partnerja nekaj mori in ne ve kako naj ji pove. Zakaj mu nebi ona pomagala, ce lahko!? Seveda ce hoce... Ce pa noce, potem se mi zdi, da ga pac ne ljubi dovolj. To je moje mnenje. Da smo pac skupaj zato, da si eden drugemu pomagamo in vzpodbujamo in si stojimo ob strani, ne pa da si mecemo polena pod noge, se ignoriramo, itd itd. Absolutno se pa strinjam tudi to, da ni dobro prevzet vedno vajeti samo z ene strani, ker potem se drugi avtomatsko podredi in postane 'mrtev'. Nima niti sanse karkoli narest in vlagat v vezo, ce to stalno pocne samo en partner za oba.

Nimam nobene pripombe user posted image  
Bi pa nekaj dodala. Dejstvo je, da smo ljudje od rojstva "programirani" na dolocene vloge, ki jih manj ali vec podzavestno sprejemamo in se jim v manjsi ali vecji meri prilagajamo. Ze v vrtcu se zacne z jasno delitvijo spolnih vlog, a na zacetku osnovne sole se vedno imamo ucbenike v katerih mama kuha, pere in pegla, tolazi otroka, a ata popravlja, vozi avto, uci otroka voziti bicikl in vse to skupaj je nekaksna druzinska idila.
Pricakovanje, da bo zenska boljse in lazje speljala nekatere zadeve in da je za nekatere stvari bolj obcutljiva se dolzi tudi taksnemu "programiranju", kakor tudi dejstvu, da zaradi patrijarhalne druzbe, edini nacin preko katerega je zenska lahko uveljavila svojo moc in nekaj dosegla je poseg iz ozadaja oz. na nacin, da je mozu podala idejo na nacin (pretkano), da moza napelje na misel, da je to pravzaprav njegova ideja.
Tezko bomo rekli, da vse to se ni zivo in se kako uveljavljeno v praksi. Med samostojno in neodvisno zensko ter zensko v kakrsno nas se vzgaja se nahaja dobro prikrito protislovje, ki je za marsikoga / marsikatero velika past.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?