Milamay
|
Tosja in Mojca - hvala punci! Zlati sta! Toliko informacij sem zdaj dobila. Midva sva že bila v ambulanti za neplodnost, in sicer maja 2003, saj sva se pred tem trudila 18 mesecev, pa ni bilo uspeha. No, takrat sva imela dr. Reljiča. Meni je bil kar všeč, zelo prijazen ... skratka, nimam kaj reči. No, po UZ maternice so mi ugotovili pregrado, potem sem bila julija operirana, kjer si mi odstranili to pregrado in pregledali prehodnost jajčnikov (kar oba posega skupaj). No, konec avgusta pa sem že 1. zanosila in rezultat tega je zdaj 2 in pol letni fantek. 2. sem zanosila kar hitro, ko sva se odločila, a se je žal vse skupaj končalo s težko kromosomsko napako (trisonomija 18) in z UPN v 22. tednu. To je bilo lani junija. Zdaj se že od septembra trudiva, a nekako ne gre. Tako sva zdaj spet v tem začaranem krogu M, O, čakanje, pa spet M ... Moram reči, da se mi zdi fajn vsaj to, da se nekaj premika, da pa maja vsaj prideva na prvi posvet. Koda bova zdaj imela ne vem?! Morda spet dr. Reljiča, če naju je že 1. obravnaval. Jutri pa bom poklicala za spermiogram. Moram priznati, da sem od leta 2003 vse že pozabila. Sploh se ne spominjam, kdaj sem moža takrat naročila na spermiogram, spomnim se le, da sem morala dajati kri večkrat na mesec, da so gledali, če imam O. Še enkrat hvala obema in vsem čimprejšnje . LP
|