|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hlipanje v spanju
30.1.2007 21:22:18   
Micy
Namreč zakaj moja pikica v spanju hlipa, upam da veste kaj me zanima.
Recimo da joka in se pomiri še neki minutk hlipa pa neha. Ok to čist razumem. Ne razumem pa zakaj mi sredi noči začne hlipat v spanju. A mi zna to kera povedat, a se še kere to dogaja.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 30.1.2007 22:02:40 >

Love is in di er.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj to dela
30.1.2007 21:23:30   
Anonimen
Naš to počne na vsake kvarte enkrat - ko nekaj hudega sanja.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2007 21:24:48   
Anonimen
Ja tudi moj dela to včasih.Včasih se pa smeje  tako,da se začnem še jaz in se zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image
To se mu nekaj sanja in kot da bi se začel jokati pa hlipa.Ker mu potem te sanje kao izginejo in neha.

< Sporočilo je popravil Alika01 -- 30.1.2007 21:25:42 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2007 21:28:15   
Micy
Ja ampak ona to dela kr ene dvakat na tedn zihr.
Me že kr mal skrbi.

Ja sej moja je pa zanč tud neki sanjala je pa govorila atataatata tok naglas da me je zbudila.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2007 21:30:22   
Anonimen
To ni nič takega to je kot začetek joka.Ko bi začela jokat ji sanje minejo in spi dalje.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2007 21:33:15   
Micy
Joj upam da res , ker me je moja pametna mat prestrašla , da kao če to pogosto dela, da lahko da bo jecala k bo večja.
Sej sm jo nekam poslala, ampak mi kr skoz poglavi to hodi.

No hvala no da ste me potolažle.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2007 21:36:53   
Anonimen
Ne se bat.To je user posted image tudi delal še zdaj včasih.
Moj se včasih tako začne smejat,da se režim še jaz onse zbudi pa me gleda kajti on tega neve,da se je smejal.Jaz se včasih smejem potem še pol ure zraven njega,da ne more zaspat nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2007 21:37:10   
ElaM
Ja, zihr je zaradi sanj.
A da bo jecljala? Al kaj je mislila? Ta je pa čist lovska. Nč bat.user posted image

:)

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2007 21:40:11   
Micy
Ja Irmy da bo jeclala, sej sm jo jest tud nekam poslala, pa rekla kje je spet to slišala.
Je lovska ja.

No hvala vam no.user posted image user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2007 21:41:40   
Anonimen
Ja baba rekla baba čulauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.