nikitta
|
Pozdravljene, nekaj je bilo že napisano o tej temi...pa vendar ni greh, dobiti še kakšno novo besedo ali dve... Sem drugič noseča (9t) in še vedno dojim malčka starega dve leti. Do sedaj je bilo obema v zadovoljstvo, dokler nisam imala nobenih bolečin ob dojenju. Namreč, sedaj ko ga začnem dojit, moj obraz še zdaleč ni prijeten otroku, saj ko zagrabi prsa imam občutek, da bom znorela. Premišljujem, da bi ga odstavila, čeprav vem da mu je to Sveto. Ne predstavljam si, da bi še dojila, pa rodila,pa dojila... Imam občutek, da sem že zdej preutrujena, tako da si ne predstavljam scenarija dojenje dveh po noči in dnevi...3-4 leta. Seveda, možu so moji problemi "španska vas", saj mi je jasno, da nima kako vedeti in čutiti, hm, čeprav mi je zadnjič rekel, da so moški prikrajšani za nosečnost in da bi on z veseljem "nosil" otroka. Povedala sam, da vedno ima možnost sodelovanja in da je ravno ta problem, okrog dojenja namreč, idealna prilika, da začne premišljevat, da bi mi pomagal malčka odstavit s prsi...če se da najmanj stresno. KAKO NAJ SE TEGA LOTIMO?
|