Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Test prehodnosti jajcevodov 30.1.2007 14:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno greš na HSG, a ne? Glede bolečin boš dobila različna mnenja. Jaz sem bila 2x na tem posegu in me ni popolnoma nič bolelo. Niti za trenutek. Imam pa oba jajcevoda prehodna. V iskalnik vpiši HSG in ven ti bo vrglo ogromno tem, ki opisjejo cel postopek. Pa čimbolj uspešno opravi
|
|
|
|
RE: Test prehodnosti jajcevodov 30.1.2007 14:55:27
|
|
|
|
roal
|
oj! jaz sem hsg dala skoz prejšnji četrtek, tako da imam še dokaj sveže informacije. sem pa opazila, da se od bolnišnice do bolnišnice razlikujejo postopki. pri meni je bilo tako, da sem en dan prej morala od 12. ure naprej imeti post in spiti odvajalo. naslednje jutro sem šla na sprejem (pač opraviš tiste formalnosti). potem sem do 12. ure ležala v sobi in čakala na preiskavo. najhujše od vsega je itak bilo, da sem bila neznosno lačna. sam poseg je trajal kakšne tri minute. mene je full bolelo na trenutke (ker mi nekaj ni mogel predreti, pa še občutljiva sem). ko pa ti spuščajo barvilo not, pa ne čutiš ničesar. pozneje maš mal čuden občutek, kot da maš M, ampak hitro mine. potem greš nazaj na oddelek ležat in počakaš do vizite, seveda pa takoj dobiš kosilo . jaz sem šla sicer domov že pred vizito, ker sem se dobro počutila in ni bilo nobenih težav. upam, da sem ti vsaj malo pomagala. če te še kaj zanima, pa samo vprašaj. lp, in veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Test prehodnosti jajcevodov 30.1.2007 15:01:15
|
|
|
|
roal
|
joj, pa še nekaj! meni je zdravnik povedal, da morava zdaj z mojim dragim čimveč telovadit, ker je hsg ene vrste terapija. glede tega, da pa ne bi smela v tem ciklusu zaradi rentgena, pa so mi povedali, da če bo kaj narobe, se ne bo niti prijelo in da sem naj brez skrbi glede tega. je pa z mano bila tudi ena m. sestra, ki me je spremljala, tudi na tej preiskavi, ker ni mogla zanosit in je takoj v istem ciklusu zanosila, in sedaj pa 1,5 leta staro . tako da... mi pa res ni jasno, kako se lahko mnenja zdravnikov tako razlikujejo... papa!
|
|
|
|
RE: Test prehodnosti jajcevodov 1.2.2007 20:05:02
|
|
|
|
ripsalis
|
jaz sem tudi imela hsg v torek in sem preživela.Ali imaš lahko takoj spolne odnose,meni so v bolnici,da lahko kar takoj.Bomo videli...............
|
|
|
|
RE: Test prehodnosti jajcevodov 23.2.2007 15:36:35
|
|
|
|
T1979
|
Oj, meni je doktor odsvetoval odnose do naslednje , vsaj take nezaščitene. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?