Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PROSIM,ČE MI POVESTE OZ. OPIŠETE KAKŠEN PREGL... 15.9.2004 10:58:41
|
|
|
|
urši*
|
na tem pregledu ti pogleda, če je plod normalno razvit!! js sem ga mela v 20 t. pa je pogledu , če srček vredu bije, pa če ma vse prekate, pa če ledvičke vredu delajo in se razvijajo, pa obseg glave, pa kolk plodek tehta ( moj je v tem času mev 350g)pa vse take reči!! fajn je gledat svojo bebico, pa videt kako lepo raste !! lep pregled ti želim!! urši* &:duda:
|
|
|
|
PROSIM,ČE MI POVESTE OZ. OPIŠETE KAKŠEN PREGL... 15.9.2004 11:27:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v 22 5/7 in moj tehta 600 g! Moram povedati, da izgledam kot da sem tik pred porodom! Sem pa imela včeraj UZ. Lepo je slišati vse podrobnosti! Bojana
|
|
|
|
PROSIM,ČE MI POVESTE OZ. OPIŠETE KAKŠEN PREGL... 15.9.2004 12:33:43
|
|
|
|
SISI25
|
Jaz imam dva in sta na morfologiji v 22 tednu tehtala 560 in 580 g.
|
|
|
|
PROSIM,ČE MI POVESTE OZ. OPIŠETE KAKŠEN PREGL... 15.9.2004 12:41:19
|
|
|
|
Annny
|
Moj pikec je pa v začetku 36. tedna težak cca. 2800 g(-:
|
|
|
|
PROSIM,ČE MI POVESTE OZ. OPIŠETE KAKŠEN PREGL... 15.9.2004 12:51:13
|
|
|
|
urši*
|
dana, sej to mislim, da gre vsaka! men so na tem pregledu povedali tudi za spol!!:modri: zdj mam pa uz šele v 30t!! a mate vse tako al ma katera že prej??
|
|
|
|
PROSIM,ČE MI POVESTE OZ. OPIŠETE KAKŠEN PREGL... 15.9.2004 13:10:01
|
|
|
|
Annny
|
Jaz sem prvi UZ imela v 7-8t (na prvem pregledu), potem pri 21 t (takrat zdravnik pregleda vse otročkove organe, količino plodovnice, lahko določi spol itd.), tretji UZ sem imela pri 32t, zdaj pa ga imam vsakih 14 dni, ko grem na pregled. Od 28- 35 t nisem imela vaginalnega pregleda, le UZ oz. je G le otipal lego otročka. Zdaj pri 35 t pa je pregled sestavljen iz UZja in 'ročnega' pregleda (morebitne odprtosti) materničnega vratu..nič bat, to nič ne boli. Tako je vsaj pri mojem G na Jesenicah.
|
|
|
|
PROSIM,ČE MI POVESTE OZ. OPIŠETE KAKŠEN PREGL... 15.9.2004 20:35:53
|
|
|
|
cleopatra
|
Mislim, da na morfologijo pošiljajo samo določeni gin.(verjetno tisti isti, ki te pošiljajo po materinsko knjižico v DZS), drugi pa to opravijo kar v sklopu rednega pregleda. Jst mislim, da ma vsak gin. dovolj kvalitetne instrumente za UZ pregled, da bi opravil morfologijo v 20.tednu in nebi blo treba nosečkam dajat 12.000 (tok sm jst dala u Dravljah). Sicer pa se mi zdi, da je koreniti UZ pregled v 20.tednu kr priporočljiv, če ne nujen, saj takrat lahko še najbolj zihr popravš PDP glede na mere:duda:, ker pozneje je vse bolj ali manj odvisno od genov. pa, pa cleo:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?