Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 29.1.2007 18:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi sem ji dajala samo 2 za en obrok.
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 29.1.2007 18:21:51
|
|
|
|
April
|
Moj tega ni maral, jedel je samo navaden jogurt, včasih tudi celega. kolikor sem pa vidla pri drugih otrocih, so pojedli po dva lončka naenkrat.
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 29.1.2007 18:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je prvič jedla fruchtzwerge , ko je bila stara 4 mesece in pol. Prvič sem mislila da ji bom dala samo eno žličko pa je zmazala cel lonček... Danes pri skoraj 8 mesecih poje za malico 2 lončka. Samo jagodnega ji še sedaj ne dajem, vse ostale okuse pa.
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 29.1.2007 18:44:18
|
|
|
|
yaris
|
Našemu smo dali prvič fruchtzwerge, ko je bil star 5 mesecev. Mu pa dam 2 naenkrat. Četudi on bi jih pojedu vseh 6 če bi mu jih dala.
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 29.1.2007 20:45:55
|
|
|
|
zaliga
|
Punce torej lahko naši pupi že tud dam to čudo??!! Stara pa je 7m. in 10 dni! Sem mislila da skute ne, vsaj v tej obliki ne??? Pa še nakaj; in kako dolgo jih nasiti, če poje ta "dva lončka"?
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 29.1.2007 21:02:50
|
|
|
|
vesna.com
|
Najlažje primerjate z jogurtom.Skuta je 300g.torej so trije lončki 150g,kar je manjši jogurt.Klasični od LM je recimo 180g.Torej tudi če poje tri je približno isto kot en jogurt,kar ni toliko.
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 29.1.2007 21:05:35
|
|
|
|
lenika
|
Mi smo ga prvič dali pri 8. mesecih. Poje pa dva lončka na enkrat.
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 30.1.2007 8:33:54
|
|
|
|
natalia
|
dva mala ali enega velikega (duo), zadostuje ji za cca.3 ure.
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 30.1.2007 9:25:15
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: natalia dva mala ali enega velikega (duo), zadostuje ji za cca.3 ure. Isto.
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 30.1.2007 9:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce torej lahko naši pupi že tud dam to čudo??!! Stara pa je 7m. in 10 dni! Lahko
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 30.1.2007 15:58:45
|
|
|
|
zaliga
|
Hvala! Jupi.... Boma jutri poskusile!! Samo še nekaj; kdaj jim pa po večini dajete, za dopoldansko malico ali popoldansko! Jaaaaa, saj vem, neizkušena in moram nekoga prosit za nasvet ! Hvala da imam vas!!!!
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 30.1.2007 20:26:57
|
|
|
|
eya
|
Če še sploh nisi nikoli dala skute, ji daj raje dopoldan, par žličk. Sicer je pa vseeno. Pri nas ga sicer dobi včasih po kosilu, kot sladico, poje pa en mali lonček ali pa še toliko ne.
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 3.2.2007 22:20:19
|
|
|
|
biba77
|
Zaliga, mi pojemo 3 naenkrat in imamo "mir" do naslednjega obroka, ki je 2.5-3 ure kasneje. Je pa to nas 3. dnevni obrok (med sadnim in zelenjavnim/kosilom). Jaz mu v tem obroku ponudim skutico (tamalo od LjM), navadni jogurt(poje nekako 150g), tudi malo sadnega mu vcasih dam ali posneto skuto z malo kisle smetane,... kaj pac imam doma.
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 5.2.2007 21:20:32
|
|
|
|
zaliga
|
Jaz sem ji pa danes kupla jogurt od Hippa in je jedla, kot volk!! Zdaj zaenkrat ni bilo nobene reakcije, pa upam, da tud ne bo!!
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 7.2.2007 23:41:13
|
|
|
|
stuhica
|
Jaz bolj spadam med tiste nevedne in radovedne mamice, ki še raziskujejo pa gledamjo in pazijo kaj lahko in kaj ne- ma ja sej vem mal preveč kompliciram ampak mi smo stari 6 mesecev in 4 dni pa patronažne še zmeri ni blo na spregled. Zanima me a pol že lahko našmu lumpiju Alvinu dam fruchtzverge? kaj pa kake ostale jogurte in skutice npr obstgarten pa jogurtke od LM??? Bi bila zelo vesela vaših odgovorov!? hvala!
|
|
|
|
RE: fruchtzwerge - kolicina 8.2.2007 13:21:41
|
|
|
|
Nisaa
|
Jst sem mojmu že 2x dala fruchtzverge 1x2 lončka banane in 1x 2 lončka marelice pa je fajn popapal pa nobene reakcije ni blo tko da jupi bomo še kej druzga probal!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?