|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neki me skrbi...
15.9.2004 10:29:22   
urši*
neki me skrbi , že dolgo, pa me je ful strah vprašat!!:((
imela sem vgnezditveno krvavitev ( zdaj vem, da je blo to to), takrat pa sem mislila, da imam menstruacijo, oz., da sen jo dobila - simptomi so bli isti!!pol sem pa šla tist večer na žur in esm mal preveč popila!!:(zdj me je pa strah, da bi ta alkohol lahk škodoval moji bebici!!:(( res me skrbi!!
kaj ve mislite o tem??
zdj sem 24 t, pa je vse ok, baby raste, se premika...
hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   neki me skrbi...
15.9.2004 10:49:55   
Sneguljcica
Zivjo!

Tud jaz sem v casu, ko se je zgodila vgnezditev popila nekolk vec alkohola kot obicajno (tri rojstnodnevne zabave na kupu...v roku desetih dni). Koker je men G razlozla se ravna na zacetku pikica po nacelu "Vse ali nic" in ce bi blo karkoli zarad tistga alkohola narobe bi ze na zacetku propadla oz. se ne bi niti normalno zacela razvijat.

Uzivaj v nosecnosti pa ne se sekirat za stvari na katere nimas (vec) vpliva.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   neki me skrbi...
15.9.2004 12:45:08   
Annny
Barvanje las otročku na noben način NE škoduje!
Škodujejo pa mu lahko mamine amalgamske plombe (tiste sive)- ker gre za težko kovino, ki se nalaga v telesu..Sicer je to zanemarljivo, vendar mi je zobozdravnik rekel, da bi bilo za vsako mamico idealno, da ne bi imela nobene(-: Ali pa namesto njih bele plombice.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   neki me skrbi...
15.9.2004 12:47:09   
urši*
hvala vam punce za tolažbo !! sej veste, kakšne so nosečniške skrbi!!
lp od mene in mojega fantiča:duda:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?