|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
[Anketa]

Vročine stanje januar/februar

DA
  52% (36)
NE
  47% (32)

Skupaj glasov: 68

(Zadnji oddan glas : 6.2.2007 10:11:37)
(Glasovanje zaključeno: 8.2.2007 9:00:00)
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročine stanje januar/februar
29.1.2007 17:59:31   
Primoza
Preverimo kako kaže letošnjim virozam, ali so še vedno v porastu koliko je še junakov, ki se še držijo. Mi že ne spadamo med njih.

< Sporočilo je popravil primoza -- 8.2.2007 10:19:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je vaš dojenček/malček imel vročino v...
29.1.2007 18:03:13   
Primoza
Aja, lovimo rekord:
Vročine stanje december/januar
DA   73% (36)
NE   26% (13)

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2007 18:08:17   
Anonimen
Jaz ne vem. Moja deklica user posted image je stara skoraj 8 mesecev pa hvala Bogu še nikoli ni bila bolana. ( razen kolike- trebušni krči do 3 meseca, kar pa se ne šteje v bolezen)user posted image
Imamo pa tudi fanta starega 12 let za katerega prav tako ne pomnim kdaj je imel nazadnje vročino ali bil bolan. Saj pravim hvala Bogu naša dva sta zdrava.user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 18:11:00   
Primoza
Najbolje je, da vas pride preučiti kaka ekipa z ministrstva za zdravjeuser posted image .

Tudi mi smo se dolgo časa upirali virozam, potem pa je žena od nekje privlekla bakterijo atipične pljučniceuser posted image user posted image , ki je poskrbela za rekord 15 let kar se tiče oslabelosti.

Verjetno pa tisti najbolj bolni itak nimajo časa za glasovanje, ker tičijo po raznih bolnicahuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2007 18:15:15   
Kalina
Ja, pri nas je danes spet prisla vrocina na rasporeduser posted image Pa glih v sredo imamo preiskave na pediatricni zaradi trombocitoze, verjetno nas bodo prenarociliuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2007 18:16:42   
Anonimen
Verjetno imaš prav mislim to o bolnicah... user posted image   In verjetno je zelo hudo če je dojenček bolan.user posted image   Mi imamo srečo, nimamo veliko znancev v Sloveniji pa imamo malo obiskov. Potem se pa tudi procent možnosti da ti kdo kaj prinese zmanjša.user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2007 18:34:24   
Anonimen
Prejšni četrtek zbolel,tri dni39,6 vročina,nato padec na normalo,danes pa kljub tretjemu dnevu uživanja antibijotika ponovno 39,1 temeprature.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2007 19:07:51   
mojcaziga
Do sedaj smo vsi trije voZili brez bolezni. Je pa mene že prejšnji teden nekaj zbadalo v hrbtu, pa sem to pripisovala slabemu spanju in zaležanosti. No, danes pa diagnoza PLJUČNICA!!!!!!!!!!!!!!!

Nimam vročine, počutim se pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da mali ne dobi

Lp, Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2007 19:19:26   
Anonimen
po 5 dneh antibiotika zaradi vnetih ušes, vročina 38.6-3 dni-brez znanega vzroka,zdaj pa je o.k.hvala Bogu

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 20:17:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2007 8:25:04   
Primoza
Po umestnem rezultatu sodeč število viroz že upada tako da je bil konec decembra in začetek januarja maksimum, ko je DA označilo kar 3/4 uporabnikov, kdo bi si mislil, ali pa je res tudi to, da so nekateri na ambulantni oskrbi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2007 22:10:33   
* Mateja *
Mi smo bili že dvakrat  zelo bubani, v januarju mislim, sedaj se pa zdravimo po zadnji virozi!user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2007 16:39:19   
junior
ja ima vročino že osem dni 39.tko je boga

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2007 17:04:24   
Anonimen
Kako pa lahko glasujejo tisti, ki še niso preboleli viroz? NAmreč februar še mimo. POtem jaz ne morem trenutno glasovati user posted image  In zakaj ne delate analize za december/januaruser posted image

(odgovor članu junior)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2007 17:25:31   
Primoza
Glasovanje je enostavno: začne se vsak konec meseca in poteka do začetka drugega. Tako lahko glasujejo tisti, ki so preboleli virozo v januarju in velja do začetka februarja. Glasujemo pa o trenutnem stanju. Glede na to, da je anketa aktivna kak teden, dobimo kar dobro sliko. Primerjaš lahko november/december; december/januar in zdajšnjo. Ankete sproti umikam iz zgoraj, ker bi zmanjkalo prostora. Poiščeš jo lahko z iskalcem.

Se strinjam da bi lahko marsikdo medtem zbolel, vendar pa je teh zanemarljivo, glede na to, da je glasovanje odprto kratek čas, pa še vedno jih je približno enako.

Anketa se bo kmalu zaprla in se ponovila čez slab mesec.

Aja, ob zaprtju anketo preimenujem v:

Vročine stanje december/januar

< Sporočilo je popravil primoza -- 3.2.2007 17:26:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.