|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah pred operacijo
28.1.2007 20:37:57   
Anonimen
Pojutrišnjem me čaka ena ne tolk zlo zakomplicirana operacija, ampak ob podpisovanju vseh tistih listov o možnih zapletih pri splošni anesteziji in transfuzijah krvi,....me je postalo strah. In bolj ko mi je znan postopek operacije, bolj se je bojim. Kar slabo mi postane ob misli...

Ste kdaj doživljale podobno in kako ste premagovale strah?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah pred operacijo
28.1.2007 20:45:31   
Anonimen
Ja.
Mene je bilo prvič anastezije ful strah. Sem bila prepičana, da se ne bom nikol zbudila. No, pa sem se. Jasno, da se ti nima kaj zgodit. No, vsaj verjetnost je zelo majhna user posted image
Drži se, kofetka, pa misli na to, kako boš svoji princeski pomagala izbirat obleko za matrurantski ples user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2007 21:05:07   
kaj@
mi lahko zaupaš kaj boš operirana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2007 21:12:29   
Anonimen
Septoplastika

(odgovor članu kaj@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2007 21:15:07   
kaj@
sem mislila da mogoče kaj drugega,ker delam v zdravstvu in sva blizu doma,mogoče bi se srečali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2007 21:20:11   
Marogica
Ne vem, kako ti naj pomagam, da boš manj nervozna. Meni osebno ne bi nič pomagalo, jaz bi pač bila nervozna. Spila bi še kakšno kavo več, pa kakšnega več bi skadila, kot ponavadi,

Želim ti uspešno operacijo, brez komplikacij.
user posted image   p.s. Kaj pa je to septoplastika?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2007 21:24:49   
Anonimen
Septoplastika = izravnava nosne pregrade zaradi deviacije nosnega pretina. Nič zlo hudega in nič zakompliciranega user posted image . En 20-30 minutni poseg....mi je že slabo 

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2007 21:27:18   
al1*
Jaz ti tudi držim pesti! Nič bat!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2007 21:27:46   
Marogica
Mater boš sexi....user posted image
user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2007 21:32:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mater boš sexi....user posted image
user posted image

za seksi noske se pa dela rinoplastika user posted image Moja kumara ostane navzven nespremenjena. Lepa tako ali tako... Upam. Pišuka user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2007 21:38:50   
Seven*
cafee, kaj naj ti recem, v cetrtek bom iste papirje podpisovala za mojega otroka. Splosna anestezija. Strah me je kot psa, sploh ker tisti anestezist vedno nekaj racuna preden ji da dozo. Si mislim, kaj pa ce se usteje za kaksno decimalko.. Ze zdaj imam nocne more. Caka naju pa MR.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2007 21:39:10   
Marogica
A tako. Boš pa lažje in sexi dihalauser posted image  Važno, da te v dobro voljo spravim in da misliš še na kaj drugega...

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2007 21:39:47   
lelaval
Ne sekiraj se. Mene je pred operacijo bilo isto strah, kot sanqueen - da se ne bom prebudila iz narkoze. user posted image  Pa sem se. Pomisli raje na svoj manekenski nos, ki ga boš po operaciji lahko veselo razkazovala.

P.S. - tistim zavistnim pa lahko namigneš, da si si ga dala estetsko oblikovat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2007 22:00:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

cafee, kaj naj ti recem, v cetrtek bom iste papirje podpisovala za mojega otroka. Splosna anestezija. Strah me je kot psa, sploh ker tisti anestezist vedno nekaj racuna preden ji da dozo. Si mislim, kaj pa ce se usteje za kaksno decimalko.. Ze zdaj imam nocne more. Caka naju pa MR.

....in potem je mene strahuser posted image

....Tvoj otroček na srečo ne ve kaj ga čaka. Bo samo lepo spančkal in upam, da po operaciji ne bo imel bolečin...O, mater, pišuka...želim si, da nikoli ne bi bila v taki situaciji...ker bi me pobralo.
Mene bi bilo pa bolj strah, če anesetezist ne bi nič računal. Če računa, vsaj veš, da je vsaj 2x prekalkuliral tako da bo vse ok. Drži se!!

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.1.2007 22:28:55   
Lejči
Caffee in Seven, držita se!!! želim vama, da operaciji v obeh primerih uspeta!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.1.2007 22:39:28   
Seven*
Cafee, mogoce mi je malenkost lazje, ker je to ze tretjic odkar je Ema na svetu, tako vem kaj me caka in mi ni tako zelo grozno. Ceprav, vecja je, slabse prenasa. Sploh ker mora biti tesca. user posted image user posted image Najbrz me bo slekla..

Gospa sem.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2007 23:38:17   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Ceprav, vecja je, slabse prenasa. Sploh ker mora biti tesca. user posted image user posted image

Moj sin gre pa čez 3 tedne, če bo zdrav, pa me je že zdaj groza - ne toliko narkoze (sama sem se že 3x zbudila iz njeuser posted image ), ampak kako 5-letnika zmotivirati, da ne sme piti, pa jesti, pa en dan prej ležati v postelji, pa še en dan potem. Jauč, res me je groza in komaj čakam, da bo vse to za nami.

Aja, Caffe - vso srečo!

Seven, za Emico držim pesti!!!

< Sporočilo je popravil nejcko -- 28.1.2007 23:39:06 >

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.1.2007 6:53:18   
srki
Na srečo še nisem imela kakšne operacije, upam, da pri tem ostane. Ampak vem, da bi me bilo strah. Lahko se še pri tako "nedolžni" operaciji kaj zaplete. To bi jaz mislila, posledično verjetno zaradi visokega pritiska, ki bi ga ob takšni misli, ne bi bila operirana 100 letuser posted image .

Strah me je bilo, ko je bil sin operiran za žrelnico. Do takrat, ko so ga odpeljali, sem bila "flegma", kasneje pa sem imal pomisleka. No, operacija je potekala b.p.. po operaciji pa rajši ne bi. Se tudi sprašujem, če mu niso česa preveč odmerili.

No, želim ti, da boš čimbolj mirna in da bo vse OK.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.1.2007 6:55:50   
srki
Aja, Seven, še eno rožico (smeški mi ne delajo) za tebe in Emo.

Sem se spomnila, da sem že bila pod narkozo, takoj po porodu, ko so mi ročno pucali posteljico, ampak takrat sploh nisem vedela, kaj se bo zgodilo, pa tako je bilo fajn spatuser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.1.2007 7:31:21   
kaj@
tudi jaz vam vsem želim vso srečo,dobro da nisem bila še na tem mestu,ker bi me pobralo,caffee kje pa bo to LJ. ali JESENICE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.1.2007 8:49:20   
Anonimen
Te čisto razumem,da si nervozna in,da te je strah.Jaz sem bila tudi,kljub temu,da sem se kot medicinka srečala z tisočimi ljudmi,ki so dobili narkozo.Ampak jaz sem jaz,tokrat je šlo zame.user posted image Če izračunam sem bila trikrat v splošni anasteziji in trikrat v spinalni(so pa mi morali dati pomirjevala,da sem zaspala,ker mi je hudo narastel pritisk od strahu,pa čeprav na ven ni bilo videti,na veliko sem debatirala z osebjem in se režala.Pa vendar je bila tesnoba prisotna.Najhuje je pa bilo pred pol meseca ko je šel Timi na oparcijo in so mu dali splošno,pa spet sem morala biti močna zaradi hčere,v sebi sem se pa žrla(ko seveda toliko slabih zgodbic polušaš)
<Pei tebi bo pa zoprna zadeva to brskanje po nosu,če se ne motim ti bodo tamponirali nosnice,to pa je bolj zoprno,kot anastezija.
Pogum in srečno,pa tudi tvoji Seven.

(odgovor članu kaj@)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.1.2007 13:17:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kaj@

tudi jaz vam vsem želim vso srečo,dobro da nisem bila še na tem mestu,ker bi me pobralo,caffee kje pa bo to LJ. ali JESENICE?

Na Jesenicah. dr. Bašić-eva

(odgovor članu kaj@)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.1.2007 15:46:56   
Anonimen
Evo, tolk me je bilo strah, zdaj je pa prišlo nekaj vmes (user posted image M) in so mi prestavili operacijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2007 18:08:28   
štorkljica
Kaj zaradi user posted image  so prestavili operacijo? A lahko to škodi?
No vseeno pa ti za naslednjič pošilam polno pozitivne energije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?