Medvedka
|
Ojla! No, pa imamo že jubilejno, 10. nadaljevanje foruma cukrčk. Kako ste kaj? Kinokija, nekaj mi ni čisto jasno... Sem pogledala vaše slikice, res ste pisana druščina, bega pa me to, da je nad tvojo slikico napisano ime Maja in ne Melita... A imaš dve imeni, ali gre za napako, ali kaj? Sicer pa upam, da gre s pripravami na poroko vse po planu... Katja, verjamem, da imaš zdaj ogromno dela s službo in družino, torej mi ne ostane drugega kot da ti rečem, veselo na delo, pa srečno! Ajsha in Katja, a mi lahko povesta, kako je torej to z materinsko šolo, a je v Ljubljanski porodnišnici res treba plačati udeležbo? Ajsha, upam (pravzaprav ne dvomimi) da uživaš v družinskem življenju... Alja, upam da čakanje na zagovor ni preveč stresno in da ti cukri ne delajo prevelikih problemov... Kar se mene zadeva... Kakšnega pretiranega brcanja še vedno ne čutim, kljub temu, da nekatere pri teh tednih vztrajno pravijo, kako močno da jih brcajo... Jaz sicer vsak dan nekaj malega čutim, se pa s tem ne bi ravno hvalila... No, ravno zdaj je nekaj dogajanja... :sloncek: :sloncek: (po lestvici od ena do pet) In pa še nekaj, čeprav ne nepomembnega... Da ne boste mislile, da se 25-ega poroči samo Kinokija... Tudi midva se namreč, le da do sedaj nisem še nič omenjala, ker bo najina poroka pa za 180 stopinj drugačna od Kinokijine... Poročni obred samo v najini prisotnosti in prisotnosti prič s spremljevalci, kosilo s pričami in izlet na Bled (če bo vreme). V nedeljo pa bova povabila na kosilo še starše in brate ter sestre s spremljevalci oziroma družinami. In to bo to. Nama je ful všeč, da bo tako in da nimava pravzaprav nobenih skrbi s predpripravami. Upam le, da ne bova slučajno pozabila iti v soboto tja... ;) Skratka uživajte, in ne pozabite se ustaviti tam, kjer sije sonce! Srečno! Medvedki
|