Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 28.1.2007 11:59:25
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mi bomo februarja stari dve leti in nosimo številke 98-104. Odvisno od modela, ker imamo dolge noge in roke. Štrampelce pa ziher 104-110.
|
|
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 28.1.2007 12:00:30
|
|
|
|
Maxica
|
Po moje ti bomo kar vse po vrsti napisale, da je brezveze vnaprej kupovati, ker ne veš, kako bo. Lahko bo v tem letu ful zrastla, lahko bo med manjšimi. Saj bodo tudi drugo leto razprodaje, pa boš za sproti kupila. Pa vseeno - jaz imam fantka, dve leti in pol starega, ki je sedaj velik 94 cm. Pa mu je kar čez noč postalo vse premajhno, tako da sedaj nosi nekak številke 98. Pri dveh letih naj bi otroci nosili številko 92. Če pa kupiš v H&M, so pa številke večje, pa lahko nosi tudi še 86. Kot rečeno, po moje je brezveze v naprej kupovati.
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 28.1.2007 12:06:06
|
|
|
|
Lejči
|
naša sicer še ni dve leti (21 mesecev), nosi pa št. 86 od h/m ali pa oblačila za dve leti npr. okaidi. po moje tudi težko kupiš za eno leto vnaprej.pa itak ti bo drugo leto tudi kup stvari všeč
|
|
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 28.1.2007 17:28:23
|
|
|
|
bobek05
|
Joj, tega ne delat... Mi smo se že 100x opekli. Sicer imamo fanta, ampak ima obdobja (predvsem poleti), ko raste kot gobica in meni je bilo že večkrat žal, da sem kupila za naslednji letni čas, potem pa je bilo vse premalo. Sicer pa ima moj sin pri 19m H&m cote št. 92, čevlje pa 25.
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 28.1.2007 20:26:58
|
|
|
|
lin
|
Moja Lin ima sedaj 2,5 pa nosimo vse 98 ali 104(3/4 leta)je pa ful velika.Mal čez meter. Dosti je pa odvisno tudi od blagovne znamke ,recimo H&M ma velike modele kakšen Okaidi pa ful majhne.
|
|
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 28.1.2007 20:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo stari 25 mesecev pa nosi nekaj še 92, ostalo pa že kar 98
|
|
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 29.1.2007 20:01:34
|
|
|
|
pat
|
hvala za odgovore...saj vem, da ni pametno kupovat stvari - sem pa itak bolj ciljala na take "večje" zadeve - kombinezon, plašč, bunda, itd. hvala.lp, pat
|
|
RE: velikost punčk pri dveh letih 29.1.2007 21:30:53
|
|
|
|
doroteja23
|
Jaz sem to lani naredla. Kupla sem ji full lep plašček za letos pozimi. In glej ga zlomka letos pa ji ni prav. JI je prevelik in zdaj ga sploh nebo nosla. Kupla pa sem ji ga za eno leto. Ker je bla septebra stara leto. PA še ji zdaj ni prav. Tak da zdaj ne kupujem več za naprej.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?