Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moji zblojeni sestri 29.1.2007 22:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Larika, umakni se, naj se sami zmenijo. Tukaj ne moreš nič pomagat, ker si nočejo pustit pomagat - ne starši, ne sestri.
|
|
|
|
RE: Moji zblojeni sestri 30.1.2007 0:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Larika! vedno rajši slišim obe plati medalje, no iz vaše strani več plati, ne vem zakaj pa sem dobila občutek, da ti sester ne maraš že dolgo tega, ker si bila nekaj časa edinak, potem pa kar dve sestri in z dvojčki res ni malo dela in zato so velikokrat starejši rojenci prikrajšani za marsikaj....poskušaj res raziskati vaš sesterski odnos, poskušaj z njima ravnati nadvse ljubeznivo in morda dobite priložnost za drugačen preostanek življenja.,Da pa ne razumeš mame, kako je vzela hčerko nazaj pod streho ti ne zamerim, mogoče jo boš razumela, ko boš imela svoje otroke, do takrat pa je ne moreš razumeti, mislim, da vse tiste grožnje o umoru so le pretiravanje pubertetnic in preveč na kaos ste vzeli te besede, upam, da se boste nekoč temu le smejali! pozdrav
|
|
|
|
RE: Moji zblojeni sestri 30.1.2007 9:45:37
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Larika! vedno rajši slišim obe plati medalje, no iz vaše strani več plati, ne vem zakaj pa sem dobila občutek, da ti sester ne maraš že dolgo tega, ker si bila nekaj časa edinak, potem pa kar dve sestri in z dvojčki res ni malo dela in zato so velikokrat starejši rojenci prikrajšani za marsikaj....poskušaj res raziskati vaš sesterski odnos, poskušaj z njima ravnati nadvse ljubeznivo in morda dobite priložnost za drugačen preostanek življenja.,Da pa ne razumeš mame, kako je vzela hčerko nazaj pod streho ti ne zamerim, mogoče jo boš razumela, ko boš imela svoje otroke, do takrat pa je ne moreš razumeti, mislim, da vse tiste grožnje o umoru so le pretiravanje pubertetnic in preveč na kaos ste vzeli te besede, upam, da se boste nekoč temu le smejali! pozdrav Naivnost ne pozna meja.
|
|
|
|
RE: Moji zblojeni sestri 30.1.2007 9:59:35
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka Larika, umakni se, naj se sami zmenijo. Tukaj ne moreš nič pomagat, ker si nočejo pustit pomagat - ne starši, ne sestri. To je tako, zatiskanje oči pred resnico. Tudi to bi bilo najslabše. Očitno je (kolikor smo mi informirani), da sta Larika ter njen mož edini razsodni osebi tu. Kljub temu da bosta imela zaradi tega težave, se MORATA postaviti za njene starše. Narediti boste morali točno tako kot pravi "G in T". Vsako pi*darijo prijavit policiji, ko bo kupček prijav dovolj velik in se bosta lotili kaj resnega naredit (napad), bodo tudi oblasti ukrepale. "Prepozno", a bodo. Zapor, sodna prepoved približevanja, če ne upoštevata, ponovno zapor, psihiatrija, LJ Polje,...
|
|
|
|
RE: Moji zblojeni sestri 30.1.2007 10:12:48
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Larika! vedno rajši slišim obe plati medalje, no iz vaše strani več plati, ne vem zakaj pa sem dobila občutek, da ti sester ne maraš že dolgo tega, ker si bila nekaj časa edinak, potem pa kar dve sestri in z dvojčki res ni malo dela in zato so velikokrat starejši rojenci prikrajšani za marsikaj....poskušaj res raziskati vaš sesterski odnos, poskušaj z njima ravnati nadvse ljubeznivo in morda dobite priložnost za drugačen preostanek življenja.,Da pa ne razumeš mame, kako je vzela hčerko nazaj pod streho ti ne zamerim, mogoče jo boš razumela, ko boš imela svoje otroke, do takrat pa je ne moreš razumeti, mislim, da vse tiste grožnje o umoru so le pretiravanje pubertetnic in preveč na kaos ste vzeli te besede, upam, da se boste nekoč temu le smejali! pozdrav Mislim da punci pri 19 letih nebi smeli imeti več takih pubertetniških izpadov oz. mislim da nikoli ni sprejemljivo da otrok staršem grozi s smrtjo. In iz kje si ti potegnil/a zaključek da je Larika ljubosumna na svoji sestri??? @LARIKA - najbolje je da se probaš čimmanj vmešavat v vse skupaj saj sta se starša očitno odločila da jo vzameta nazaj in s tem tudi da bosta še naprej prenašala teror ( dvomim da se bo sestra čez noč spremenila ). Probala si pomagat ampak očitno zaman.
|
|
|
|
RE: Moji zblojeni sestri 30.1.2007 11:42:57
|
|
|
|
mika
|
LARIKA, od kar sem prebrala vašo zgodbo, razmišljam kako bi reagirala v takšni situaciji. nagnat od doma ne bi mogla, ker verjamem, da bi bilo še slabše in bi pričakovala klic kdaj ju bodo našli kje ...sej ne upam niti napisat . kako pa je sedaj sestra, ki sta jo nagnala? A se je kaj ustrašila tega da lahko ostane brez doma? KAJ Pa tadruga? prej me je prešinilo.... -hišni pripor -dala jima ne bi niti centa -zaklenila vse vredne stvari -vstop bi imeli le v kuhinjo, kopalnico in svojo sobo -trajalo bi tako dolgo, dokler ne bi začeli delati šole in spremenili vedenja če jima ne bi ustrezalo, so jima vrata odprta in lahko odideta kadarkoli hočeta. njuno življenje bi omejila le na potrebe ki so potrebne za življenje. seveda starša morata nastopit odločno, mirno brez prerekanja in dopovedovanja. to so pogoji, ki jih lahko vzameta ali pustita. na njune provokacije ne smeta reagirat, ker ju verjetno to še bolj podpihne. če bi začeli razbijati, groziti, morata poklicat policijo. mogoče bi bilo dobro, da bi se s kakšnim policistom pogovorila in bi prišel z njima na razgovor, da jima razloži kakšne so sankcije, če se vedeta nasilno in kradeta....ne vem... res ste v grozni situaciji.... držim pesti, da čimprej uredite
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?