|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini (26) 28.01.2007-škrob
28.1.2007 6:59:39   
Saša27
Dobro jutro!

Včerajšnji dan smo preživele ob mesu (njam), danes pa kot veste je na vrsti škrob.

Z: ananas
K: basmati riž z veliko zelenjave in solata
V: polovico kosila (če bo kaj ostalo, ker moj mož obožuje riž)

V sredo pa 1.vodni dan, sej ne morem verjeti, da je že skoraj mesec naokrog, zelo hitro gre čas, in še malo, pa bomo ponosne MINI BIKINKE.

< Sporočilo je popravil petka -- 10.2.2007 10:03:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB
28.1.2007 7:16:46   
Anonimen
Dobro jutro Bikinke!
Z: pomaranča
K;zelenjavna rižota,radič
V;pol manj
voda,voda,voda

Sinoči je bila na tv Pika oddaja o 90 dnevni ločevalni dieti.Sodelovale so urednice revije Rina.Povedale so,da na vodni dan lahko pijemo sokove(sveže iztisnjene)ali zelenjavne juhice.To velja za tiste,ki ne bodo mogle zdržati samo z vodo.Tudi tako se lahko shujša.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2007 7:21:37   
Anonimen
Z:sadje
K:restan krompir , solato
V:verjetno bom kar sadje

Učiri sem si kar naredla za kosilo ribe nemesto mesa. Za večerjo sem pa pol pojedla kar malo kompota, ker sem imela kar naprej obiske in si nisem šla pol delat večerje, ker je bilo prepozno.
Sem pa jezna, ker mi tkole skače kila gor kila dol. Nič več ne bom šla na tehnico do srede in bom videla mogoče pa bom presenečena.
Sem učiri mal gledala, koliko nas je in sem preštela, da bi nas naj bilo 27. vseh skupaj. Na začetku nas je bilo 31. nekaj jih je šlo in nekaj se jih je pridružilo. Lepa številka in me res zanima katera je še z nami, saj se zelo malo javljajo.
In kje je Tosja, da bi mal seznama naredla?
A še katero zanima Koliko nas je?

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2007 8:32:02   
miška
Dobro jutro!
Zajtrk: 2 kivija
Kosilo: zelje (segedin brez mesa) + krompir v kosih
Vecerja: polovička kosila

Danes je moj 3.dan - začela sem s sadnim. Se kar dobro počutim, izgubila sem že eno kilco user posted image .

Vem, da zaradi sadnega dneva, pa vseeno imam motivacijo.

Ko boste delale seznam, vklučite tudi mene!

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2007 11:23:34   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Sinoči je bila na tv Pika oddaja o 90 dnevni ločevalni dieti.Sodelovale so urednice revije Rina.Povedale so,da na vodni dan lahko pijemo sokove(sveže iztisnjene)ali zelenjavne juhice.To velja za tiste,ki ne bodo mogle zdržati samo z vodo.Tudi tako se lahko shujša.

Mislim da ne bo problemov na vodni dan, sicer pa tako piše tudi v knjigi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2007 11:51:39   
Anonimen
Niso vse brale knjige,zato sem jim napisala,če bo katera imela težave.Ne moremo v imenu vseh govoriti,da ne bo težav.V oddaji so omenile tudi to,da se na forumih vzpodbujamo pri dieti.To pa ne piše v knjigi.user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2007 16:11:53   
Saša27
No Dalija, nisem mislila s tem nič slabegauser posted image , samo vzpodbuda je bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2007 18:20:38   
tosja
user posted image  user posted image  Pozdravljene bikinke user posted image  user posted image

Danes sem jedla:
Z: 2 pomaranči
K: riž z gobicami in grahom, zelena solata in fižol
popoldan pa sem še malo ananasa.

Jutri pa nekaj sladkega user posted image  za K pa bodo testenine user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2007 19:08:15   
Julija08
Hojla bejbe,

jaz sem pa danes jedla:

Z: banana
K: rižota, malo goveje juhe
V: rižota, kisla kumarica

torek pa sreda bo pa kriza

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2007 19:14:45   
Anonimen
Jaz sem dla:
jabolko, jabolko
gobova rižota
gobova rižota, kruhuser posted image

Ne vem zaaj sem na škrobni dan vdno nekaj ful lačna. Prav čudno. Konc tedna je itak kriza, med tednom je pa O.K.

Ja, torek in sreda bo pa hudo. Jaz sem že mislila, da se vodnega dne ne bi šla, ampak potem sem pa prebrala, da se lahko shujša ta dan tudi dve kili ... Sam kaj hudiček, ko si pa naslednji dan potem lačen kot volk. To mene najbolj nese. Saj vodnega zdržim, ampak se mi potem lakota nalaga.

(odgovor članu Julija08)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2007 19:19:09   
miška
Zajtrk: 1 banana
Kosilo: kislo zelje+ krompir v kosih
Malica: suhe slive
Večerja: banana

Ni šlo po načrtu.user posted image
Sem pa  ogromno vode  spila.

Zanima me, če ste naredile mogoče seznam, koliko kg želi vsaka shujšati.

Kdaj se tehtate?

Lep večer

miška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2007 20:45:25   
trixi
Hojla,

je že tako, da meni vedno (skoraj) rata, da zamešam škrobni in OH dan. Ma ja, bom pa jutri škrob, a je to zelo narobe?Torej, danes sem jedla

Z:banana, kava
K:pašta s paradižnikovo omako, okisani stročji fižol
M: jabolko, kapučin
V:musliji
M:kapučin

Jutri bo laže, kadar sem v službi mi je manjši problem bit bolj disciplinirana.Sploh pa je zdaj zadnji čas, da se spravim v formo, ker se 30. 3. zelo hitro približuje...

(odgovor članu miška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?