Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 7:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Bikinke! Z: pomaranča K;zelenjavna rižota,radič V;pol manj voda,voda,voda Sinoči je bila na tv Pika oddaja o 90 dnevni ločevalni dieti.Sodelovale so urednice revije Rina.Povedale so,da na vodni dan lahko pijemo sokove(sveže iztisnjene)ali zelenjavne juhice.To velja za tiste,ki ne bodo mogle zdržati samo z vodo.Tudi tako se lahko shujša.
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 7:21:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Z:sadje K:restan krompir , solato V:verjetno bom kar sadje Učiri sem si kar naredla za kosilo ribe nemesto mesa. Za večerjo sem pa pol pojedla kar malo kompota, ker sem imela kar naprej obiske in si nisem šla pol delat večerje, ker je bilo prepozno. Sem pa jezna, ker mi tkole skače kila gor kila dol. Nič več ne bom šla na tehnico do srede in bom videla mogoče pa bom presenečena. Sem učiri mal gledala, koliko nas je in sem preštela, da bi nas naj bilo 27. vseh skupaj. Na začetku nas je bilo 31. nekaj jih je šlo in nekaj se jih je pridružilo. Lepa številka in me res zanima katera je še z nami, saj se zelo malo javljajo. In kje je Tosja, da bi mal seznama naredla? A še katero zanima Koliko nas je?
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 8:32:02
|
|
|
|
miška
|
Dobro jutro! Zajtrk: 2 kivija Kosilo: zelje (segedin brez mesa) + krompir v kosih Vecerja: polovička kosila Danes je moj 3.dan - začela sem s sadnim. Se kar dobro počutim, izgubila sem že eno kilco . Vem, da zaradi sadnega dneva, pa vseeno imam motivacijo. Ko boste delale seznam, vklučite tudi mene! Lep dan
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 11:23:34
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Sinoči je bila na tv Pika oddaja o 90 dnevni ločevalni dieti.Sodelovale so urednice revije Rina.Povedale so,da na vodni dan lahko pijemo sokove(sveže iztisnjene)ali zelenjavne juhice.To velja za tiste,ki ne bodo mogle zdržati samo z vodo.Tudi tako se lahko shujša. Mislim da ne bo problemov na vodni dan, sicer pa tako piše tudi v knjigi
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 11:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Niso vse brale knjige,zato sem jim napisala,če bo katera imela težave.Ne moremo v imenu vseh govoriti,da ne bo težav.V oddaji so omenile tudi to,da se na forumih vzpodbujamo pri dieti.To pa ne piše v knjigi.
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 16:11:53
|
|
|
|
Saša27
|
No Dalija, nisem mislila s tem nič slabega , samo vzpodbuda je bila.
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 18:20:38
|
|
|
|
tosja
|
Pozdravljene bikinke Danes sem jedla: Z: 2 pomaranči K: riž z gobicami in grahom, zelena solata in fižol popoldan pa sem še malo ananasa. Jutri pa nekaj sladkega za K pa bodo testenine
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 19:08:15
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla bejbe, jaz sem pa danes jedla: Z: banana K: rižota, malo goveje juhe V: rižota, kisla kumarica torek pa sreda bo pa kriza lp
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 19:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dla: jabolko, jabolko gobova rižota gobova rižota, kruh Ne vem zaaj sem na škrobni dan vdno nekaj ful lačna. Prav čudno. Konc tedna je itak kriza, med tednom je pa O.K. Ja, torek in sreda bo pa hudo. Jaz sem že mislila, da se vodnega dne ne bi šla, ampak potem sem pa prebrala, da se lahko shujša ta dan tudi dve kili ... Sam kaj hudiček, ko si pa naslednji dan potem lačen kot volk. To mene najbolj nese. Saj vodnega zdržim, ampak se mi potem lakota nalaga.
|
|
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 19:19:09
|
|
|
|
miška
|
Zajtrk: 1 banana Kosilo: kislo zelje+ krompir v kosih Malica: suhe slive Večerja: banana Ni šlo po načrtu. Sem pa ogromno vode spila. Zanima me, če ste naredile mogoče seznam, koliko kg želi vsaka shujšati. Kdaj se tehtate? Lep večer
|
|
RE: MINI BILINI(26) 28.01.2007-ŠKROB 28.1.2007 20:45:25
|
|
|
|
trixi
|
Hojla, je že tako, da meni vedno (skoraj) rata, da zamešam škrobni in OH dan. Ma ja, bom pa jutri škrob, a je to zelo narobe?Torej, danes sem jedla Z:banana, kava K:pašta s paradižnikovo omako, okisani stročji fižol M: jabolko, kapučin V:musliji M:kapučin Jutri bo laže, kadar sem v službi mi je manjši problem bit bolj disciplinirana.Sploh pa je zdaj zadnji čas, da se spravim v formo, ker se 30. 3. zelo hitro približuje...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?