Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj se dogaja z mano???????? 27.1.2007 23:22:48
|
|
|
|
Ursi2
|
Punce imam vprašanje za vas! Ta mesec sem bila spet med tistimi, ki smo upale, da ne bomo zagledale ! No, na mojo žalost sem jo včeraj dobila! zANIMA PA ME NEKAJ. Prejšnji mesec sem imela zelo slabo M in sem bila skoraj prepričana, da sem noseča, bilo mi je večkrat slabo, prsi sem imela velike, trebuh tudi malo napet in tak. Rekla pa sem si, da bom počakala, s testom, da vidim ali bom sedaj imela M! No, včeri je prišla, zelo je bla slaba, par kapljic, danes pa se je vlila še za prejšnnji mesec po moje!. Ampak zdaj zvečer pa sem taka, da komaj sedim za računalnikom ker mi je trebuh skoraj napoti! Tako napihnjena še nikoli nisem bila. Ko sem imela največ kil, in to je kakih 25 kg več kot jih imam sedaj nisem imela takega trebuha kot sedaj. Sem hotela dati hlače gor, ki sem jih še včeraj normalno nosila, pa jih skoraj nisem mogla zapreti. Pa sem danes jedla samo kosilo (riž in zelenjavo pečeno) ter proti večeru mandarin par. Ampak trebuh se mi pa kar napihuje, ko malo bolj izdihnem se kar širim. kaj je to!?Še mož je samo gledal, ker ni mogel verjeti. Trebuh je pa čisto trd in ga ne morem not potegnat, ker me precej boli!
|
|
|
|
RE: kaj se dogaja z mano???????? 27.1.2007 23:35:38
|
|
|
|
filipina
|
verjetno je to hormonska reakcija, ker so ti hormoni prejšnji mesec pozabili podivjati. Tudi meni se to dogaja, da sem kot sod. Žal. Jaz pa imam menstruacijo vsake pol leta, tako da prišparam pri tamponih.
|
|
|
|
RE: kaj se dogaja z mano???????? 28.1.2007 18:11:15
|
|
|
|
puhica13
|
Ursi2, jaz imam vsak mesec tako , tako da mi je to že čisto normalno, da me kakšen dan pred in tisti dan , ko jo dobim tako trga, da ne morem vstat. Ponavadi se mi ulije ravno ponoči, in to tako, da sva z mojim morala menat jogi, ker mi kar lije. Sicer sem že nekaj časa nazaj vprašala G., zakaj imam tako močno in s takimi krči, pa mi je odgovorila, da so to povečani hormoni in hormonske motnje, vendar je to čisto normalno. Do tega lahko tudi pride, kadar smo v kakšni živčni krizi ali pa da se z nečim preveč obremenjuješ. Vse te stvari so povezane med seboj, tko da to ni nil čudnega. mene že nekje 10. dni pred prsa tko bolijo da je za znoret, napihnene mam pa tako, da mi takrat niti modrci niso prov. Vsaka ima neki, tista ki pa nima pred in med nobenih težav so resnično lahko hvaležne, da ne poznajo takih bolečin.
|
|
|
|
RE: kaj se dogaja z mano???????? 28.1.2007 18:34:13
|
|
|
|
*marjetica*
|
Ursi2! Moja pa je en mesec močna - kar lije iz mene, naslednji mesec pa šibka. Vsaka ima drugačen ciklus. Samo pozitivno glej naprej. Upam, da čimprej zagledaš .
|
|
RE: kaj se dogaja z mano???????? 28.1.2007 20:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Zelim te opozoriti, da je mesec januar zelo nevaren za viroze in podobne tezave. Kar nekaj ljudi poznam, ki so se v tem mesecu pritoževali nad velikim trebuhom, pa niso vec jedli.... Možno je, da se našim menstruacijam meša in je telo že preklopilo na pomladni tempo. V glavnem vse je možno.
|
|
|
|
RE: kaj se dogaja z mano???????? 28.1.2007 22:05:36
|
|
|
|
upica
|
Ursi Kaj pa, če bi ti vseeno naredila kakšen testek, saj vem, da so možnosti izredno majhne, pa vendar. je posledica luščenja sluznice, ki se je debelila v ciklusu in verjetno se je tebi v tem ciklusu kar precej odebelila (zato tudi napetost večja oz. napihnjenost), zaradi tega so tudi hormoni verjetno bolj delali in to prav progesteron, za katerega pa je znano, da rad zadržuje vodo v telesu, od tod tudi možna napihnjenost. Močnejša je odebelitev sluznice, močnejša je . Lahko pa tudi, da si staknila kakšen virus. Če bo vsak dan boljše, potem veš, da je to od .
|
|
|
|
RE: kaj se dogaja z mano???????? 28.1.2007 23:08:27
|
|
|
|
Ursi2
|
Punce, hvala vam! Ni kaj veliko bolje, pa bo že. Saj si tudi jaz želim, da bi bila noseča, čeprav vem, da je kvečjemu 0.00001% možnosti, glede na to, da je ta mesec res precej močna! Ne skrbi me zaradi krčev in tega, ker sem tega tako navajena, in mi je jasno, da spadajo k M, sam skrbi me zaradi mojega napihnjenega trebuha. Včeraj hlač sploh nisem mogla zapreti, pa mi drgač skor visijo na meni, polover, ki je precej širok, mi je bil preozek, tako mi je zrasel trebuh in ne pretiravam, ampak tak trebuh je imela svakinja, ko je bila v 6 mesecu. Pa drugače imam skoraj raven trebuh, saj se trudim nekako držati težo. To me res mal skrbi, ampak bom vidla, kk bo, ko bo M mimo. Potem pa tako grem h G, da začnem s preiskavami. Je že res čas!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.