|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa tile znaki???
27.1.2007 17:30:44   
mi3=
Z možem se trudiva za drugega otročka 3 mesece, po rojstvu sina je bila user posted image  precej hitra a zelo zmešana, tako da se sploh ni dalo pogruntat ciklusa. No pred tremi meseci se je dolžina ciklusa nekako ustalila. Zdaj pa zamuja - če upoštevam povprečni ciklus - kakšen dan, dva... Znaki so pa hecni - že od začetka tedna me boli, kot da se bo user posted image  vsak čas prikazala ali celo, kot da je že prvi ali drugi dan... Včeraj sem opazila tudi krvav madež in se že poslovila od upanja, potem pa se spet ni zgodilo nič... Pa še nekaj, najbrž se bo zdelo totalno hecno in morda celo trapasto, ampak jaz se nenadoma neizmerno slinim user posted image . Pa vas sprašujem ali me zezajo hormoni ali pa lahko upam... Testa pa nisem še delala, ne vem zakaj, nabrž se bojim, da ne bo user posted image user posted image .
Lep pozdrav in hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa tile znaki???
27.1.2007 18:36:01   
taja83
Živjo!

predlagam ti da narediš test, ker tudi mene je že ful prej bolelo v jajčnikih, ponavadi me pa en dan prej pred pričakovano user posted image in tako sem jaz včeraj ugledala user posted image . tudi jaz sem imela nekatere hecne znake, npr to še nikjer nisem zasledila, da ti ne paše telovadi, saj  ko sva poskusila me je ful vse bolelo in nato ni bilo nič. predlagam ti da poskusiš narediti test, pa ne pričakuj preveč, za vsak slučaj.
PA VELIKO SREČE

(odgovor članu mi3=)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2007 20:21:23   
kepica
Jaz sem pa tko utrujena, da nisem za nobeno rabo. Tri dni že hodim popoldne spat. Pa je še en teden do M. Zraven opazim še polno drugih znakov. Pogosto sem na wc-ju, nekatera hrana mi smrdi, včasih me špika v jajčnikih. Ampak ne vem, koliko možnosti je za te znake en teden pred Muser posted image
Sicer poznam dve punci, ki sta znake imeli že takoj po oploditvi, ampak meni se to zdi kar čudno. Pri prvi nosečnosti jih sploh imela nisem...

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 12:26:45   
knofek
Živjo!
Takoj po ovulaciji sem čutila ščipanje v spodnjem delu trebuha in imela zelo boleče prsi. Govorila sem si zihr imam kakšno vnetje, samo zakaj pa me že kar 14 dni pred rdečko bolijo prsi???user posted image Trudila sva se kar 5 let (inseminacije, ivf) pa nič in nič. Dva dni po pričakovani rdečki pa sem s strahom naredila test in zagledalauser posted image . user posted image Tako da znaki pred datumom rdeče so bili prisotni!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?