|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodni načrt
14.9.2004 17:53:48   
niki5
Rada bi napisala porodni načrt 8), sedaj me pa zanima ali ima katera izkušnje glede tega in sicer v Ljubljanski porodnišnici (lahko tudi v kakšni drugi) in sicer kako so se odzvali in ali so vas upoštevali:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porodni načrt
14.9.2004 20:12:17   
Pupica
niki, ko sem jaz prebrala kar en zajeten kup literature in knjig na temo nosečnost, porod, nega otroka, sem vsaj v tuji literaturi naletela na porodni načrt. Potem pa sem enako prašala na forumu, če ga je katera napisala in kakšne so bile njene želje pri porodu.

No dobila sme zelo hladen tuš, saj so me vse obsule s tem, da ko bom rojevala mi ta načrt ne bo prišel prav.
Moje želje so bile skromne;
1.roditi z epiduralno a.
2.oče prereže popkovino
3.naj ne režejo presredek takoj, le v primeru, da res ne gre drugače
4.partner zraven
5.da me obveščajo kaj se dogaja, da mi ne bi bilo treba spraševat

sedaj vem, da to sploh ni noben bav bav, ves čas poroda, bi lahko izražala želje, res pa je da ne veš v prvo kaj sledi, vendar mislim da za take enostavne stvari res ni problem.Torej če imaš željo, le napiši in izrazi svoje želje pri porodu, naj ti ne bo nerodno. Časi se spreminjajo, vedno bolj se upoštevajo tudi želje mamice, vendar le v toliko da
je otročičku še v redu.

Meni so se vse zgoraj naštete stvari uresničile, je pa res, da je bila pri porodu zelo razmevajoča babica (ga.Erika iz Porodnišnice na Jesenicah), lahko bi bila pa res kakšen bavbav od Pehte, potlej pa tut jaz ne bi mogla prosto izražat svojih želja.
LP

pupica+:miska:Tia

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porodni načrt
14.9.2004 21:47:51   
Anonimen
Ena vem, da je še napisala, kdo naj se prvi dotakne dojenčka, da naj očka pove, kaj so dobili(za spol niso vedeli), pa nekaj v zvezi z glasbo in zatemnitvijo se mi zdi.
lp,:fis:

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porodni načrt
14.9.2004 23:23:43   
niki5
pupica, zares sem vesela tvojih odgovorov :bravo:, kajti tudi sama sem dobila podoben odziv (negativen). Glede na to pa ker vem kako je roditi se ne bom odgnala in kljub vsemu pripravila porodni načrt in se potem pač prilagajala dani situaciji. Razmišljala sem tudi na podoben način kot ti, sicer bi brez epiduralne pa poskusila bi sedeči položaj. Bom vsaj probala, če me ne bodo upoštevali pač nimam kaj. Mojemu dragemu sem naročila, da me bo spominjal na pravilno dihanje, ker se mi zdi da bom ob tisti bolečini na vse pozabila (v prvo ko sem rodila, sem bila večji del s strani babice prepuščena sama sebi, ker je imela še druge porodnice).

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porodni načrt
14.9.2004 23:24:51   
niki5
Ribica, hvala tudi tebi ;)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?