|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče spati
26.1.2007 22:53:11   
Blejka26
user posted image user posted image user posted image user posted image ura je že skoraj 23 moja 13mesečna hči pa noče spati.Morala bi zaspati že ob osmih..no sej je pa se je ob 21ih zbudila a noče zaspati nazaj.že 100krat sem se trudila in nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se bo zmešal-pa tko sem potrebna spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edini čas ko se vsaj malo spočijem je šel po gobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče spati
26.1.2007 23:37:37   
filipina
user posted image user posted image juhu, moj sin je star že 4 leta pa še kar ponoči ne spi. To so hiperaktivni otroci, ki se nikoli ne utrudijo. Moj če ima 40 vročine, se mu nič ne pozna. Žal, tako pač to je.
filipina

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2007 0:19:49   
petra81
Kaj naj ti svetujem? Jaz sem se tudi že nekajkrat ful sekirala, ko ni hotela zaspati, potem sem si pa rekla, da to ne bo pomagalo ne meni, ne njej!!
A ni nobenega, ki bi lahko zdaj bil z njo? Kaj pa če jo vzameš s sabo v posteljo, pa vsaj malo odspiš?
Mogoče jo kaj boli? Lahko da ji rastejo kaki zobki?
Kaj pa vem, malo pomisli, lahko da jo napenja, če je kaj takega pojedla?
Ponavadi je bil kateri od teh razlogov pri nas! Upam, da sem ti kaj pomagala ali pa da sedaj že pridno spi!!

Lahko nočko

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2007 3:58:47   
anajmad
Glej ,me že od 3h dalje se dajeva ,katera bo prej zaspala. In rezultat:tamala gleda v stolčku risanke (hvalabogu za kabelsko in T-2),jst pa se jaham po računalniku. Zdej pa se men sploh ne splača nazaj zaspat,ker gre ta večja na smučanje,pa itak bi morale vstati ob 5h,da jo peljem na avtobus.
Takšna je pri nas situacija. Spremenila se je pa na slabše z novim letom.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2007 4:10:07   
jasnika
no vedve očitno že spita, jaz pa še neuser posted image user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2007 8:48:07   
Blejka26
ja včeraj mi je pol zaspala ob 00.20,čeprav bi kmalu jaz pred njo.user posted image ne verjamem,da jo je kaj zvijalo,ker je bila preveč razigrana.mislim,da je bilo le narobe,ker mi je popoldan spala 3ure,kar pa pri njej ni to v navadi,ponavadi spi čez dan eno urcouser posted image .
ja sej če bi bil moj doma,bi jo kar njemu pustila,da se igra,tko pa je moj pek in je skoz ponoč na šihtu.tašča imam pa itak zjutraj službo tko da ...
da bi jo nesla kar v sobo in zraven zaspala,pa ne morem ker nima več pojsteljice.imam zraven svoje pojstelje pojsteljo,da spiva skupaj in mi lahko pade dol,ker skoz leze.user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2007 9:02:47   
natpia
 Ciao,

naša 14 mesečna hči ne spi celo noč niti med nama v postelji. Nič ne pomaga, taki so. Dostikrat se spomne ponoči celo pogovarjat. Zdaj, ko je še bolana, pa spi še manj. Tudi jaz bi z veseljem plačala za kakšno celo prespano noč, če bi se dalo. Odkar se je rodila, nam še ni zneslo.LP

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2007 9:48:25   
filipina
joj, me mamice smo si zares ubogeuser posted image . Jaz sem samohranilka in hvalagogu za babico, ker drugače bi se mi zmešalo. Moj sonček je pravi mali user posted image ek. Včeraj je zaspal ob 1;30, pa je zjutraj melo pred 5h že bil pokonci.  Že tri dni nič spala, ker je bolan in kašlja kot slonček. Saj drugače velja babi. samo ko je bolan, pa sem kuhana in pečena zraven.  Saj bomo preživele, samo kdaj se bodo navadili spati ponoči, tudi mene zanima. Jaz sem že vse poskusila.

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

(odgovor članu natpia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.