|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaupanje
26.1.2007 22:18:22   
Anonimen
nisem se take teme zasledila.Veckrat se sprasujem,kako iskreni smo v  odnosu do partnerja.A jih kdaj dobite na lazi,kako bi reagirale,ce bi odkrile,da partner na skrivaj kupuje stvari,kao za svoj hobi,,,,jih skriva,ker so drage,nato npr.jay to najdem in sem na koncu jaz dejanski krivec,ker sem pa nasla neko stvar.Ne gre za druga kot pa za pojem odkritosti in zaupanja.l.p.dorotejka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaupanje
26.1.2007 23:05:24   
Blejka26
user posted image jaz mislim,da imava midva glede tega,kar se denarja tiče vse lepo pošlihtano.Denar imava skupaj tko da vsak vidi koliko ga je in koliko se ga porabi.Mislim,da če si želi kaj kupiti za svoj hobi naj si kupi,saj je tudi njegov denar in me ni treba spraševati za mnenje a lahko ali ne.user posted image tud jaz mu vsakič povem kaj bom kupila ali kaj sem kupila.Včasih se malo razjezi,če kupim kakšno traparijo,toda ni sile...

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2007 23:21:21   
rija
Aja in zakaj si že kupuje na skrivaj user posted image

Ker očitno ti zmeraj težiš....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 23:29:21   
Nyah*
Vsak rabi kak tolar zase, je pa prav, da partner ve, kaj se kupuje in zakaj. Jaz ze ne bi marala, da bi mi moz tezil za vsak evro, to bi mi slo na zivce. Zakaj bi pa skrivala drug pred drugim? Pa saj se ve, ce ima kdo kak hobi in kaj za to rabi, pa ja ne tezis za to?! Midva kvecjemu za darila, ki jih drug drugemu kupiva ne veva, koliko je kaj stalo, za drugo pa vse. MU pa ne stejem, koliko porabi za kavice, ...., to mi je glupo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2007 23:30:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
A jih kdaj dobite na lazi

Ja, seveda. Kar naprej. user posted image
kako bi reagirale,ce bi odkrile,da partner na skrivaj kupuje stvari,kao za svoj hobi,jih skriva,ker so drage

Ima dtag hobi in imam srečo, da ga ne skriva, ker imam jaz še dražji hobi. user posted image  Ampak če bi bila pa ta "hobi" ljubica... no, potem bi bila pa "malce" drugače... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2007 23:41:28   
Anonimen
he,he,ni ljubica ta hobi.saj ne recem,vse toleriram,vem da tezim,ker mi primanjkuje za osnovne potrebe,pa gledam na vsak cent dobesedno receno.sem pa tud clovek,ki ga zelo zlomi kakrsnokoli prikrivanje,sva to ze dala skozi parkrat.ampak ne vem enostavno ne gre,je rekel,da bi itak slejkoprej zvedela.saj pravim naj ima,naj si kupi,samo ne razumem zakaj me mantra s temi norimi lazmiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2007 23:43:26   
rija
Glej, če vama zmanjkuje za osnovne življenske stvari  on pa troši na brezvezne stvari, pa mu ne teži, konkretno ga mahni po buči, pa 10 x lačen spat! user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2007 0:39:37   
lelaval
Ves denar, ki ga vsak zasluži, porabiva skupaj- imava skupaj dena. Je pa res, da tudi jaz kdaj kakšno stva kupim, ki mogoče malce preveč znese, a je ne skivam, ke itak to poštimava. On pa nič ne skriva. (vsaj ne, da bi vedela user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2007 1:33:31   
Anonimen
Moj včasih kakšno stvar skrije za določen čas, ampak takrat, ko se zaveda, da je pretiraval in bolj ali manj ogrozil družinski proračun. Glih težim mu ne, na začetku sem mu, ker je razmetaval z denarjem, kot da je bogataš in sva potem komaj praskala skupaj za osnovne stvari, zdaj sem ga pa že malo naučila delat z denarjem, ga pa občasno (zelo redko) zanese, potem mi pa postopno vleče na dan stvari in kaže, kaj je kupil.user posted image  Ampak zdaj ne pizdim več, ker je toliko na realnih tleh, da nas finančno ne bo več ogrozil. Če pa tvoj vaju finančno ogroža, potem imata pa velik problem in ga bo treba malo na realna tla postavit. Samo vsak človek zahteva svoje metode. Pri mojem je zadostoval pogovor, nekajkratni in resni sicer, ampak je zaleglo. Kaj bi pri tvojem zaleglo, pa vsaj trenutno nimam ideje.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2007 2:01:58   
lea23
diva denarja nimava skupaj, ampak vsak posebej.
tudi jaz učasih kaj skrijemuser posted image  npr. če si kupim dve torbici naenkrat vedno eno zaklenem v prtljažnik in jo potem v stanovanje prinesem čez recimo dva dni. pa ne zato da mi bi kaj težiu zakaj sem kupila dva naenkrat, ampak ne me ne upraša zakaj kupujem bedarije ki jih imam celo omaro user posted image  ampak ne dam več kot 40evrov oz. 10.000 sit. tako da to ni veliko.
laževa pa si ne, nikoli.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2007 3:12:04   
ronja
Zaenkrat se res ne morem pritoževat, ne vem, če sva se že kdaj dobila na laži - razen, ko je eden drugemu pripravljal presenečenje, ampak to verjetno ne štejeuser posted image

Kar se hobijev tiče, jih oba podpirava, sploh pri drugem in vedno rečeva, pa ja, privošči si ali pa kar drug drugemu kupiva kaj, če veva, kaj si oni želi. Upam, da bo ostalo tako. Pri nama ima vsak sam slabo vest, če se mu zdi, da je kaka stvar predraga za njegov hobi, drugi mu jo pa privošči...

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2007 7:41:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kako iskreni smo v  odnosu do partnerja.

Dobro vprasanje... user posted image

Kako pa bi morali bit? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2007 9:35:19   
dory
Dobro vprasanje...zaupala sem,ko sem ga nasla prvic na lazi je blo konec....

rada bi spet zaupala a je to tezka :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2007 10:18:32   
Anonimen
spet prva anonimna. Jaz sem prisla tako dalec,da ne vem kaj naredit,mi je prekipelo vse skupaj.Razmisljam,da bi prekinila odnos,ker me to dusi,po drugi strani pa je tako vredu partner.Kaj mi svetujete,ali delam iz muhe slona,ali sem upraviceno besnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2007 18:33:20   
Anonimen
spet prva anonimna. Jaz sem prisla tako dalec,da ne vem kaj naredit,mi je prekipelo vse skupaj.Razmisljam,da bi prekinila odnos,ker me to dusi,po drugi strani pa je tako vredu partner.Kaj mi svetujete,ali delam iz muhe slona,ali sem upraviceno besna

Ja ja , ti kar spakiraj, to je vajin konec. Mislim ej, kako ste nekateri nastrojeni za malenkosti. A si kdaj pomislila na pogovor, iskrena čustva, iskren odnos???? Al si vajena mamici pod kiklo zletet, ko ti nekaj ne štima? Sorry, sam take stvari so pa zame ČUDAŠKE!!! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2007 19:19:36   
Anonimen
nati,hvala za odgovor.Ljudje smo razlicni in nas razlicne stvari prizadenejo pac

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2007 20:15:09   
plenicka
Če ni zaupanja, veza ne more obstajati. Vsaj dolgoročno ne. Poskusi se resno pogovoriti z njim in če ne bo pomagalo...že veš, kaj boš naredila. Srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.1.2007 9:24:46   
LARIKA
Midva imava te stvari urejene že od samega začetka. Denar imava skupaj. In oba jemljeva iz tega kupčka, ko seveda poravnava vse obveznosti. Ravno včeraj si je kupil eno igro za PC, pa me je vprašal če sem jezna. Hm le zakaj bi bila? Saj ne rečem, trenutno sva bolj na tesnem z denarjem, pa vseeno. Ne vidim razloga, zakaj si ne bi smel kupiti nekaj kar ga bo veselilo nekaj časa user posted image , potem itak ni več aktualno- hja kot en mali otrok je jap user posted image . In enako je pri meni. Če rečem, da potrebujem nove čevlje, hlače, pulover ali kaj drugega nikoli ne teži, tudi če si najprej kupim ni mu potem povem user posted image . Sicer pa ponavadi skupaj nakupujeva- skoraj vedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.1.2007 7:51:42   
srki
Kar se tiče denarja in nakupovanja, ni nobehi laži in skrivanja. Ponavadi mi pove, kaj bi rad, pa jaz tisto stvar naročim (če je to katalog) Zame je ta stvar brezvezna, za njega ni. Tako kot je za njega brezvezno, da si kupim npr. novo torbico. Skrivala pa nisem še nobene stvari, saj služim svoj denar, on svojega. Za štacuno in za položnice pa tudi oba dajeva. Čisti računi, dobri prijateljiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.1.2007 8:46:54   
Pajaca
Razmišljam pa sploh ne vem kaj hudiča bi si lahko kupil tazga, da bi me to tok razjezil, da bi hotla it kar stran od njega..... mogoče pištolo??? uno ančko za napihnt???

Načeloma mi nič ne prikrije kar kupi, jaz pa tud ne iščem stvari po njegovih predalih, ker mi je vseen kaj ima skrito med spodnjimi hlačami. Tko da če pač mi kaj prikrije, ma pa mi, saj jaz mu tud za vsake tampone ki jih kupim ne poročam. Pa za vsako torbico, denarnico.... opaz da mam nekaj novega, ja od kdaj pa to, ja zanč sem kupla... super, sej je bil že čas.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?