|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobila klomifen
26.1.2007 21:12:45   
Marry Rose
Danes sem bila pri g. in mi je predpisala eno kuro klomifena , ker je ugotovila PO jajčnike.
Kaj pravzaprav so policistični jajčniki, kako nastanejo?
Rekla je, da ni nujno da rata ampak da bove pač to poskusle.
Tiste, ki ste bile na k. kdaj vam je ratalo postati user posted image ?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobila klomifen
26.1.2007 21:54:19   
andreja2000
Mery Rose lepo ozdravljena.
Tudi jaz imam klomifen.Ta mesec sem že pospravila peto škatlico in sedaj čakam na rezultat tega meseca.
Če želiš izvedeti več stvari o klomifenu ,lahko pogledaš na temo UPAMO SKUPAJ,kjer je tema klub klomifenk,kjer je zbranih veliko koristnih podatkov,ki te zanimajo.

Naj se ti čim prej izpolni želja po user posted image
Veliko sreče in čim prej user posted image
Lahko noč

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Marry Rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dobila klomifen
26.1.2007 22:12:53   
Marry Rose
Andreja2000 hvala za napotek user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?