|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
25.1.2007 20:29:16   
GoYa
Sem že skoraj 6 mesecev po porodu (polno dojim). Kdaj bo konec tega nenormalnega izpadanja las? Da ne bom prej plešasta ratala.

A obstaja kak način, da ustavim to nadlogo (razen britja glave) oz. vsaj omilim zadevo? Kak recept? Pojem tudi gnilo kačo, če je treba.

< Sporočilo je popravil GoYa -- 25.1.2007 20:36:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpadanje las
25.1.2007 20:35:13   
altati
hvala enako.Jaz sem 3,5 meseca po porodu in je trenutno katastrofa. Sem šla v lekarno, pa so mi povedali, da dokler dojim, ne dajo ničuser posted image  Vsak nasvet dobrodošel.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 20:40:16   
Sandra*
se pridružujem

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 21:02:30   
Tula
Punce, tole bo najbrž kateri smešno, je pa preverjeno: ko si lase opereš, si še na mokre vtreš nekje 0,5 do 1 dcl belega vina. Lase si potem samo posušiš. Meni je pomagalo, najbrž bi tudi vam.

Lep večer.

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 21:04:50   
Bonnie_RR
Saj bo boljše...user posted image

Meni so lasje izpadali nekje 4-5 mesecev (začeli so mi izpadat nekje 3 mesece po porodu), potem pa je bilo precej boljše.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2007 21:05:06   
krfjolca
Za lepe lase in nohte je zelo dober tudi pivski kvas. Ker je naravna zadeva, pomojem ne vpliva na mleko user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Tula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2007 21:46:47   
hebeba
Jaz sem sicer šele 12 dni po porodu-kdo ve kaj me čaka- a za lase, nohte in kožo že 2 leti vsak dan - tudi med nosečnostjo pijem vitamine -  Bvitamin. Tablete sicer nabavljam v Avstriji, reče se jim priorin. Super so, ker po njih nimaš povečanega apetita, kar sicer po čistem b vitaminu imaš, jaz sem ga imela po jemanju pivskega kvasa..

V želji, da vam čimprej zrastejo novi lepi lasje..
pozdravček

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2007 21:52:06   
Blejka26
 jaz sem 13mesecev po porodu in tud še dojim,lasje pa mi tud še mal izpadajo.To je obup.user posted image user posted image user posted image user posted image med nosečnostjo pa so bile tako lepe gost...pač moraš z nečem plačati ceno za svojega lepega zdravega otroka!!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2007 21:58:42   
sašaš
Jaz sem 6m po porodu pa mi lasje še vedno izpadajo (polno dojim). Se mi pa zdi, no, da je zadnje čase malo bolje - začela sem uporabljat šampon Fitoval (frizerka mi ga je svetovala!). user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2007 23:12:19   
lelaval
Po 3. porodu so mi 1. leto po porodu začeli lasje izpadat (po1. in 2. pa dosti prej - po 3 mesecih). Sem se že veselila, da bom ohranila tako goste, potem pa je nastopila katastrofa. Samo potegnila sem se z oko po laseh, pa sem jih imela celo dlan. Česat se skorajda nisem upala (a sem se morala, če nisem hotela strašit po svetu user posted image ). Moj jeekel, naj se sploh ne doikam več las, če jih hočem še kaj imet. user posted image  Sem pa najmlajšo 6 mesecev polno dojila in pi 19 mesecih je še vedno ziznik".user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2007 10:09:10   
Pokora
Meni je pa frizerka svetovala Vichy-ev šampon proti izpadanju in mi je pomagal. Me je pa že resno skrbelo tole izpadanje, ker sem že enkrat prej imela probleme s tem - takrat nisem bila po porodu. Zato sem hitro ukrepala s tem šamponom in mi je res pomagal!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2007 16:02:04   
Natti
Jaz sem 7,5 mesecev po porodu, pa se mi zdi da je azdnje 14 dni boljše. Tko da, nič bat ne boš plešasta!!!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2007 16:07:44   
frrrr
a pol se stanje kaj popravi, ko nehajo odpadat?
a se naj kr na pol man las navadim?

3.5 meseca po porodu, polno dojim... zadnjih 14 dni katastrofa user posted image

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 17:12:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2007 20:56:00   
eya
Saj se bo stanje samo umirilo, meni se je pol leta po porodu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.1.2007 21:05:22   
Nogavica
Jaz sem pa nekje slišala (menda od frizerk), da je to normalno, ker med nosečnostjo (skoraj) nič ne izpadajo, potem pač gre "višek" vstran.
Meni med nosečnostjo res niso nič izpadali, zdaj pa mi že, ampak zaenkrat še v mejah normale.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2007 14:52:31   
Capyka
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

a pol se stanje kaj popravi, ko nehajo odpadat?
a se naj kr na pol man las navadim?

3.5 meseca po porodu, polno dojim... zadnjih 14 dni katastrofa user posted image

Se podpišem. Obup, pa že prej nisem imela gostih... Upam, da mi jih bo še kaj ostalo... user posted image

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2007 15:49:50   
melitkica
Tudi jaz si že želim konec tega sr.... , pa čeprav imam ful goste lase.user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2007 22:52:17   
Anonimen
punce,pejte pokazat lasišče zravniku. tudi jaz sem mislila,da je to zaradi poroda,pa sem imela glivice na lasišču in kaj vem še kaj,kar ni bilo videti s prostim očesom,z enim aparatom pa vse jasno. sem dobila šampon,pa eno tekočino za mazat lasišče,pa je bilo ok.

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2007 23:12:37   
Katrin
Po porodu sem pričela uporabljati šampon Fitoval (proti izpadanju las), kupi se ga v lekarni; lasje so se mi resnično okrepili in manj izpadajo.

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.1.2007 15:54:40   
Alisa
Men tud še kar izpadajo pa sem tud že 6. mesecev po porodu. Hm.........kar en dan bom plešastauser posted image .

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.2.2007 23:23:43   
katj
Še ena pleška!
Sem 3 mesece po porodu in glih zdej so mi začele odpadat na polno.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.