|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtost
14.9.2004 8:47:53   
ESA
Star sem 4 mesece in malo. Prej sem se samo dojil, zadnjih nekaj dni pa sem dobil tudi jabolko, hruško, korenjček in milupino mlečno kašico. Prej sem blato odvajal pogosto (samo dojenje- odvajal 5 x dnevno), ko pa sem dobil še drugo hrano pa 1 do 2x dnevno. Sedaj pa sem že četrti dan zaprt. Kaj predlagate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaprtost
14.9.2004 9:03:21   
Anonimen
Mamica naj ti nahitro prevre kamilice, jih precej sladka, pa poskusi popiti. Ali pa naj gre v lekarno in kupi saharozo, s katero naj tiste kamilice sladka. Puskusi, pri mojem fantku je pomagalo.

(odgovor članu ESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaprtost
14.9.2004 9:55:25   
Sonka
Jaz sem moji dojenčici segrela 30 ml Donata. Od takrat naprej je vse OK.

(odgovor članu ESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaprtost
14.9.2004 12:57:59   
Anonimen
O bog. Suh slive pa še odraslega poženejo. Da ne bo prehuda...

(odgovor članu ESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaprtost
14.9.2004 12:59:32   
ESA
Najlepša hvala za nasvete. Kamilice so mi takoj pomagale - mi je že uspelo narediti tortico v hlače.

(odgovor članu ESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaprtost
14.9.2004 12:59:33   
ESA
Najlepša hvala za nasvete. Kamilice so mi takoj pomagale - mi je že uspelo narediti tortico v hlače.

(odgovor članu ESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.