|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako so brcali v 26 t
25.1.2007 12:39:44   
*metuljčica*
Zanima me samo kako intenzivno so vaši malčki brcali med 26 in 27 tednom. Sem namreč 26 5/7 noseča, pa me vendarle moti, da se je otroček umiril oziroma dva dni ful slabo brca, ker pri prvi nosečnosti se to ni dogajalo. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako so brcali v 26 t
25.1.2007 15:27:29   
teira
metuljčica nč bat user posted image
Jaz sem v 25. tednu in ravno včeraj sem imela pregled in vprašala G koliko bi  user posted image  morala čutit. Rekel je, da je važno, da ga čutiš zvečer, pa tud če eno brciko in da naj se ne primerjam s kako drugo nosečnico. Kasneje po 30t, pa naj bi se čutilo 10 brcik na dan.

Pa mirno nosečnost user posted image .

(odgovor članu *metuljčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2007 8:36:32   
lilka
Moj do 24 T sploh ni brcal, me je že G. gnjavil, da naj se k sebi vzamem zvečer-ne vem kaj je s tem mislil, samo da me je nerviral, kot da so vsi dojenčki enaki in vsi začenejo v istem tednu in enako intenzivno, ma daj pa da ti en G. to izjaviuser posted image , sej je pa ja vsak otrok drugačen.
Zdej pa res brca skozi ves dan(27T), kakšen dan bolj intenzivno-da lahko tudi mož čuti, kakšen dan pa manj. Ne vem jaz se s tem brcanjem nisem obremenjevala, ker je res pri vsaki drugače, sej pa ja niso vsi otroci po jusu....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 10:32:19   
*metuljčica*
Hvala, malo ste me pomirile, kajti res nisem več vedela kaj naj naredin, ali naj pokličem G ali pa naj grem na Urgenco, kajti dejansko v 1. nosečnosti se mi to ni dogajalo ali pa me že daje malo emšo pri 27 letih.user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?