|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KONČNO!!!!!!
25.1.2007 11:12:14   
mala
user posted image user posted image čestitke pupica25 zauser posted image  in lepouser posted image ti želimuser posted image

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.1.2007 14:03:59   
zorica

user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE IN ČIM LEPŠO NOSEČNOST !!!!!!!!

Se mi zdi, da skoraj vsak dan piše katera da je srečka nosečka user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.1.2007 14:42:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
25.1.2007 15:08:48   
nicolina
Bravo pupica user posted image user posted image user posted image , ČESTITKE, lepo nosečnost ti želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.1.2007 15:46:45   
Ancy
Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.1.2007 16:42:30   
pupica25
Res najlepša hvala vsem za čestitkeuser posted image , smo v devetih nebesihuser posted image !!!!!

Vsem čakajočim pa, da čim prej zagledate user posted image user posted image !!!

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.1.2007 18:05:07   
Anonimen
Pupica25, Č E S T I T A M!!

Bova skorajda istočasno zibali a? Srečno ter zdravo nosečnost ti želim.

Kdaj imaš 1. pregled?

(odgovor članu pupica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
25.1.2007 19:17:15   
pupica25
Super tianna! Čestitke in želje tudi tebi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se danes šla naročit, pa me je naročila komaj 26.02., tako, da je pred mano še mesec dni - upam, da je vse ok.

Drugače pa ja, izračunala sem si, da če bo vse ok, bomo zibali v zadnji polovici septemebra (28., 29.).

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.1.2007 19:50:53   
saby
čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo user posted image ti želim

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.1.2007 19:51:50   
saby
čestitke tudi tebi tianna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.1.2007 20:55:55   
lunca2
Čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ti mirno in lepouser posted image . Potem pa tudi zdravegauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.1.2007 15:10:20   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image  ČESTITKE!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.1.2007 16:52:37   
upica
Pupica 25 in tiana
Še od mene iskrene čestitke in čuvajta sebe in vajine pikice, da bodo zdrave prišle na svet.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.1.2007 17:26:02   
taja83
Iskrene čestitke ob tej novici. naj ti povem, da sva na istem. Želim ti čim lepšo nosečnost s svojim dragim pa izkoristita vse trenutke v dvoje, ki jih še imata

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.1.2007 17:44:03   
ElaM
Iskrene čestitke in srečno do konca.user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.1.2007 18:53:31   
ribica74
user posted image user posted image user posted image Čestitam !!! Zdaj pa nam povej, v čem je skrivnost? Da držiš noge v zrak pol še ene pol ure po koncu "telovadbe", ali pa je pomemben del dneva, kdaj to počneš (zjutraj, zvečer, opoldne ??)
Šalo na stran, važno, da vama je ratal !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.1.2007 18:55:13   
ribica74
user posted image user posted image user posted image  Čestitam tudi jaz! Srečno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.1.2007 22:12:02   
katipi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.1.2007 16:42:24   
girly
čestitke še z moje strani!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.