Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 24.1.2007 17:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
V glavnem, ko sem svečke rabila sem jih šla sama kupit.
|
|
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 24.1.2007 17:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sama kupujem, zdaj že sirupe.
|
|
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 24.1.2007 18:59:15
|
|
|
|
petja
|
P rečem, da nimam več nič doma, pa dobim recept in grem iskat. Itak nismo veliko bolni (že trkam!), tako, da se to ne zgodi velikokrat.
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 24.1.2007 19:12:33
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Včasih jih kupim včasih pa dobim na recept.
|
|
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 24.1.2007 22:17:48
|
|
|
|
yaris
|
Ponavadi jih grem kar kupit.
|
|
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 24.1.2007 22:20:06
|
|
|
|
Allia
|
Jih kupim
|
|
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 24.1.2007 22:44:05
|
|
|
|
Marogica
|
Vedno na recept, oboje. Je pa res, da ne grem samo po recept k pediatrinji, po navadi ji rečemo takrat, ko smo pač tam in vem, da imamo še samo malo "zaloge" doma.
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 16.2.2007 15:42:28
|
|
|
|
romy
|
Nisem dobila na recept nič! Tudi če sva tam da je prehlajen, ima vročino,...sam na listek napiše kaj priporoča KUPIT in pol je tvoja stvar ali svojemu otroku nudiš zdravilo ali ne - malo skregano vse skup Da bi šla pa kar tko tja, da mi je zmanjkalo, to mi je pa tut mal mimo! Kot sem enkrat že omenila: sploh ne hodim več k zdravniku ampak direkt v lekarno!!
|
|
|
|
RE: svečke Paracetamol na recept? 17.2.2007 20:57:19
|
|
|
|
petra.horzi
|
jz grem kr po recept, k se mi neumno zdi da bi še to mogla kupit, kar lahko na recept dobim. že tko je treba večino stvari kupit, tega pa ne mislim plačevat dokler lahko dobim zastonj. ponavadi sm pa kr rekla ko sva bla tam, če mi lohk napiše, če jih nism mela več velik.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Izbira bolnišniceJanjikaaaaV kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?Ljubljana (
28%)
Maribor (
12%)
Slovenj Gradec (
9%)
Drugod po Sloveniji (
47%)
Avstrija (
2%)
Druge države (
2%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!