|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amniocenteza
24.1.2007 15:36:58   
Anonimen
Pozdravček,
na netni strani bambino sem prebrala, da amniocentezo izvajajo pri vseh nosečnicah, ki bodo ob porodu stare 37 let (ali več) in si preiskavo želijo, ter pri vseh tistih, ki so imele pozitiven test nuhalne svetline ali trojnega hormonskega testa. Pa tudi pri tistih, pri katerih je genetik svetoval preiskavo zaradi kromosomskih bolezni pri konkretnem paru ali bližnjih sorodnikih.

Kaj pa v primeru, da je test nuhalne dober, pa da nosečnica ob porodu ne bo še stara 37, ampak 32, pa je še vedno nesigurna glede rezultatov, ali še vedno lahko opravi amniocentezo, ali ne - ali to tudi tako ali tako (če si pod 37 let in drugimi pogoji) plačaš sam ??

Prosim za kakršnokoli informacijo ali še bolje izkušnjo.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Amniocenteza
24.1.2007 15:58:33   
Aja32
Jaz sem samoplačniško opravila THT test...
In ker je bil izvid zelo slab (1:50), sem bila opravičena do amnio...

Lp A

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 16:33:12   
Felicity
Potem pregled plačaš sam.
Ko sem se jaz zanimala (pred 2 leti) je stala okrog 150.000 SIT (cca 625 €).

Srečno!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 7:54:26   
Mina1
Kaj pa v primeru, da je test nuhalne dober, pa da nosečnica ob porodu ne bo še stara 37, ampak 32, pa je še vedno nesigurna glede rezultatov, ali še vedno lahko opravi amniocentezo, ali ne - ali to tudi tako ali tako (če si pod 37 let in drugimi pogoji) plačaš sam ??

V tem primeru seveda plačaš dam, je je NS v redu oz. dobra. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?