|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nikoli ne bom razumela moških
24.1.2007 11:35:58   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Jst sm misnla, da to pocnejo samo upokojenke...

A upokojenke niso ženske?

user posted image  No ja... Pomoje tudi mozje od ringarajevk niso glih upokojenci, da celo nedeljo pred tv presedijo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.1.2007 11:50:35   
mika
Sam fuzbal se da gledat z zaprtimi očmi.

tudi moj oče tako gleda zvečer dnevnikuser posted image user posted image user posted image . pri fuzbalu pa je zelo buden in navija tako glasno, da je od strahu mačka enkrat zbežala iz dnevne sobeuser posted image user posted image user posted image .

moj mož tudi rad pogleda kakšno tekmo, ni pa tak da bi cel dan ležal pred tv.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.1.2007 11:54:18   
mika
Sam potem tist Ališič vriska zraven, tako da moram kar na potiho, da me ne zbudi

user posted image user posted image user posted image zato midva gledava formulo na HTV ali na nemški tv. Ališiča sem se že tolikokrat ustrašila, da moje srce tega več ne preneseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.1.2007 12:01:51   
tanikaa
Mika, tudi pri nas se zaradi tega Ališiča gleda formula na htv ali nemški tv. Niti jaz, niti moj dragi ne preneseva njegovega glasu, da o komentiranju sploh ne govorim.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.1.2007 12:19:37   
baguSka
da o komentiranju sploh ne govorim

šumi, šumi, šumi,.... in šuuuuumiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!user posted image

****u kolinsko!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.1.2007 12:20:44   
san
Pri nas tudi gledamo samo formulo in pa smučanje in to gledamo vsi - sploh tamaledva sta čisto navdušena nad tema športoma. Pa olimpijado spremljamo (kadar je) in pomembnejše tekme sp v nogometu (ampak nogomet bolj jaz, mojga to nč ne zanima), tako da nimamo teh težav.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.1.2007 12:25:12   
Anonimen
Nisem vseved,ne znam brati misliuser posted image
Malo si preberi,tisto napisano spodaj.user posted image

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.1.2007 12:35:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

šumi, šumi, šumi,.... in šuuuuumiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!user posted image

****u kolinsko!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.1.2007 13:38:01   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A da so tud take!?user posted image  Jst sm misnla, da to pocnejo samo upokojenke...

Še hujše, baguSka, moj nečak, star 9 let, vsako popoldne to zija, tako da je sestra že prav zaskrbljena, ker se tako vživi. Bo treba kable ven iz televzije.

Drugače pa pri nas, če hočeš, laufa cel dan Discovery pa National Geografic, preklaplanje od najnižjega do navišjega programa in obrabtno pa je itak vsakodnevno-no, bolj v večernih urah.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.1.2007 13:40:55   
srki
Moj gre formulo gledat v vaško gostilno, kjer se vsi feni formule zberejo, pol pa dajo tako na glas, da slišim v našo kuhinjo tistega Ališiča-uuulalaa, dramatičen začetek dirke, .....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.1.2007 15:41:24   
Anonimen
Kakšna sreča, da smo brez televizije. user posted image  

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.1.2007 15:48:02   
mika
o komentiranju sploh ne govorim.

kot da ni na isti dirki, ki jo gledamouser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.1.2007 15:51:03   
teri
Nataša77:kako pa lahko živiste brez tvuser posted image ...ne amak res,jaz ne bi vedla kaj delat zvečer...user posted image
Pol bi ti pa ja moglo uspet z diplomouser posted image do konec jan.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.1.2007 15:56:59   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Kaj imajo nekatere ženske od tega, da cel dan gledajo španske limonade?

Toliko kot smo si med seboj različni ženske in moški, ravno toliko razlik je tudi med posameznimi ženskami in moškimi.
Moj user posted image  npr. športa sploh ne gleda. Jaz pa niti približno nimam zanimanja za razne Modne Jane, Cosmopolitane,...

Sicer pa se odgovor na tvoje vprašnje (od kje moškim užitek cel popoldan gledat šport) verjetno našli v kakšni antropolođki študiji prazgodovinskega moškega kot lovca - saj veš, kdo bolje ulovi, tekmovalnost, kdo je boljši,... 

S temle se v celoti strinjam.

In kaj imajo otroci od tega, ko bi cel dan gledali risanke?

Moj tudi ne gleda nič takega, kaj šele, da bi gledal cel dan. Raje gremo skupaj ven. Zelo rad pa gleda jadranje (se že strašno veseli, ko dobimo T-2, tam je en program, na katerem predvajajo jadranje 24 ur/dan) in znanstvene oddaje - Sex Sense, na primer (jaz tudi), pa tudi letalske nesreče (vzroki) na Discovery in razne poljudno-znanstvene oddaje. Vse to pa rada gledam tudi sama (jadranje me manj zanima gledat, rada pa sama jadram oziroma jadramo) in zato najbrž pri nama ni konflikta. Imava skoraj same podobne interese. Samo nobeden pa ne bi ves dan zapravljal časa s TV-jem, ampak le največ 2-3 ure.

Nikoli pa moj mož ne gleda formule ne nogometa (četudi je prvenstvo) in sploh nobenega takšnega športa.
Tako da res ni pošteno vseh moških metati v isti koš, niti žensk.

Saj tudi jaz nikoli ne gledam španskih nadaljevank niti Sex v mestu niti Razočaranih gospodinj niti Raztresene Ally in ne vem česa še vsega.
Redno gledam le Preverjeno, včasih Trenja, filme po resničnih dogodkih in kak sobotni ali nedeljski film in včasih kak družinski film. To je pa že vse. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.1.2007 16:12:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Nataša77:kako pa lahko živiste brez tvuser posted image ...ne amak res,jaz ne bi vedla kaj delat zvečer...user posted image
Pol bi ti pa ja moglo uspet z diplomouser posted image do konec jan.

Mi imamo dosti drugega dela. Npr. velikega in malega otroka. Za diplomo sploh mi časa. Sem preveč utrujena.
Imamo pa računalnik za katerega se vsi bojujemo. user posted image
Blaž za risanke, moj za igrce, jaz pa za RR. Ta veliki otrok (tast) ima pa svojo tv, katero mi ne gledamo.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
24.1.2007 18:07:32   
domci
No sej naš je isti ali se zabubi v TV ali pa v računalnik jaz pa polno dela pa še tamali tuli....
Ampak to je zanga itak samoumnevno, da ob nedelah se pa počiva in drži vse 4 u luft. Jaz sem se zdaj že navadla in ob nedeljah hodim na sprehode s sosedo, ki bi mi lahko bila mama ampak je pa full faconarka in imava babje čveke.

Pač sva si organizirala tako kot komu paše čeprav mi to kar pošteno najeda živce. Bolš jit ven s sosedo kot pa da se kregam vsako nedeljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.1.2007 18:22:37   
Primoza
Športnih oddaj ne maramo, gledamo kake filme. Dnevnika gledam več, ker gledajo otroci dvd-je največ ninja želve. Ker so to dvd-ji, ki vzpodbujajo agresijo, mi še na misel na pride, da bi si skušal izboriti dnevnik nazaj.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.1.2007 18:51:05   
Anonimen
Muki1, a medve imave brata dvojčkauser posted image .

No, to kar ti želiš razumeti, sem se jaz odločila, da NE BOM.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
24.1.2007 19:25:04   
marcela
jaz pa se s športom raje v živo ukvarjam kot ga gledam. No od vseh sranj na tv ga poleg preverjnega še največ. Sin in mož pa bulita euro sport zmeraj ob slabem vremenu, ob lepem,pa če je čas raje brcata žogo.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.1.2007 22:42:04   
Anonimen
Pri Kamikazi pa ni toliko v igri šport, ampak veliko prej filmi. In ravno iz tega razloga nismo naročili Siol-TV-ja ali pa kupili programov HBO in podobnih pay-tv traparij. Ker ga ne bi dobila izpred ekrana. Verjetno bi še delati nehal, ker bi non-stop buljil v Steven-a Seagal-a, Sylvestra Stallone-ja in podobne steriode. Na srečo vsaj kompleksov nima, madonca, ampak 24 ur na dan buljiti v ekran... Norim pa čisto nič ne zaradi tega. Nima smisla. Ko ima čas, si pač privošči, na srečo (mojo) pa ga večinoma nima. In zato se kar dostikrat zgodi, da kakšen fejst akcijski film skupaj pogledava. Za tiste family-movies in za limonade pa tudi jaz nisem. Zadnja limonada, ki sem jo gledala, je bila tista Milagros. Pri športu pa tudi ne pretiravava. Kamikaza sicer čisto rad pogleda kakšno košarkaško tekmo, drugače pa sva pred športom samo takrat, ko je res kaj "pomembnega" - torej v sezoni vsako drugo nedeljo pri Formuli (jaz za Ferrari, on pa za vse drugo - in potem se uro in pol kregava), pa svetovnega ali evropskega prvenstva v fuzbalu tudi nikoli ne izpustiva (včasih kje ujameva še kakšno tekmo na HTV - Hajduk in Dinamo), za zimske športe pa nisva. Pogledava še Dnevnik na Pop-tv-ju, če je čas, jaz si pa zadnje čase popoldan privoščim malo nostalgije in gledam Beverly Hills in Smallville na TV3.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
24.1.2007 22:49:37   
N _ B
Nimam teh težav. Pri nas hitro slika izgine, samo ton ostane..., ko možek zaspi namreč. user posted image  Enostavno ga TV uspava in se raje sploh ne zbaše na kavč, če ni ravno kaj posebnega. Poleg tega je pa to ponavadi zvečer, čez dan ima živo sliko zunaj TV-ja, ki mu ne da miru....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.1.2007 22:17:33   
Pi-kica 1
Pri nas pa ravno jaz zelo rada gledam šport, mojega moža pa sploh ne zanima. Verjetno mi je to ostalo iz otroštva, saj je bil moj oče velik športni navdušenec in v meni je imel dobrega partnerja. To seveda ne pomeni, da sedim cele dneve pred televizijo, imam pa, ko je kakšna tekma, prižgano in sem na tekočem. Sicer pa vsaj na teletekst pogledam za rezultati.
Mož pa zelo rad gleda Discovery, National Geographic..., seveda pač takrat, ko ima čas.
Pač smo si različni. Ene pač šport zanima, druge pa ne.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?