Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: učinkovito proti strijam kozmetika afrodita 23.1.2007 22:06:41
|
|
|
|
ms3
|
wupsi , nisem vedela, da fo slika tako velika. pomanjšala sem jo na 2 cm. se pardoniram.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2007 22:16:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: učinkovito proti strijam kozmetika afrodita 23.1.2007 22:34:04
|
|
|
|
ms3
|
kar poskusi, po moje ti bo kar pomagala. jaz tudi nisem začela čisto takoj po porodu, 1 mesec kasneje.
|
|
|
|
RE: učinkovito proti strijam kozmetika afrodita 23.1.2007 22:37:58
|
|
|
|
Miška76
|
mislim, da nobena krema proti strijam ne pomaga, vse je v dedni zasnovi .
|
|
|
|
RE: učinkovito proti strijam kozmetika afrodita 23.1.2007 22:42:21
|
|
|
|
ms3
|
odpravi in prepreči jih že ne, to je dejstvo in se poplnoma strinjam s tabo miška76. ta krema pa neredi, da so manj vidne ali če hočeš hitreje manj vidne. ker menda s časoma zbledijo. zakaj bi čakala, ne vem, 2 leti, če lahko srihtaš v parih mesecih. je pa najberš odvisno od tega koliko temotijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!