|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   učinkovito proti strijam kozmetika afrodita
23.1.2007 22:05:40   
ms3
joj, strije imam. user posted image  

mogoče bo to zanimivo za vse. namreč po porodu sem se začela mazat s kremo za preprečevanje in korekcijo stij od kozmetike Afrodita. user posted image  meni je ful pomagala. strije niso izginile, se jih pa zdaj po 4 mesecih uporabe bistveno (80%) manj vidi. user posted image  

zgleda tako  (v trgovini je v podobni, rumeni škatli in stane cca 1800 sit):
user posted image

obstajata sicer dnevna in nočna. jaz sem uporabljala samo nočno in je blo čist učinkovito.

več o tem na http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_telesa&page=72.

poskuste, ni drago.user posted image  user posted image  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: učinkovito proti strijam kozmetika afrodita
23.1.2007 22:06:41   
ms3
wupsi user posted image , nisem vedela, da fo slika tako velika. pomanjšala sem jo na 2 cm.
se pardoniram.

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 22:16:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ms3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 22:34:04   
ms3
kar poskusi, po moje ti bo kar pomagala. jaz tudi nisem začela čisto takoj po porodu, 1 mesec kasneje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 22:37:58   
Miška76
mislim, da nobena krema proti strijam ne pomaga, vse je v dedni zasnovi .

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 22:42:21   
ms3
odpravi in prepreči jih že ne, to je dejstvo in se poplnoma strinjam s tabo miška76. ta krema pa neredi, da so manj vidne ali če hočeš hitreje manj vidne. ker menda s časoma zbledijo. zakaj bi čakala, ne vem, 2 leti, če lahko srihtaš v parih mesecih. user posted image   je pa najberš odvisno od tega koliko temotijo.

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2007 23:57:31   
yaris
Ja jaz sem po porodu dobila ogromno strij po stegnih,in okoli popka.
Ful mi je bilo grozno,ampak z VICHY kremo,mi jih je dosti po stegnih zginilo.Ene pa so se posvetlile.
Okoli popka pa so mi ostale-prav grdo za videt.Ampak se bom mogla žal sprijaznit z njimi.

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!