|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč!!Mleko pri bruhanju in driski?
23.1.2007 20:41:34   
tulip
Naš fantek že dva dni bruha in driska 1-2krat na dan, ne je skoraj nič že 4 dni, še tisto kar poje, vrže ven. Verjetno ima kako trebušno virozo, a vročine nima.user posted image user posted image
Zvečer in zjutraj je vajen pit mleko, ampak danes zjutraj ga je izbruhal, takoj ko ga je spil...zato ne vem, ali naj mu ga zdaj dam? Ni jedel skoraj nič, če damo vse skupaj mogoče pol deci hrane...
Kaj pravite, mu mleko naredi dobro ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč!!Mleko pri bruhanju in driski?
23.1.2007 20:49:23   
Anonimen
Mislim, da mleko sploh NE pri bruhanju.

Vsebuje mlečno kislino, ki še dodatno draži želodec, vsaj tako se mi zdi.

Hrana? Prepečenec, prežganka in veliko tekočine, da ne dehidrira. Predvsem tekočino. Npr. metin čaj je dober.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 20:52:34   
tulip
Mu bom dala čaj. Hvala!
Upam da bo zaspal brez svojega 'mlekca'!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 20:57:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 21:02:01   
tulip
Sem mu hotela dati mleko, da bi vsaj kaj kaloričnega vase spravil... je postal tak suhec... sicer se kar dobro počuti, če odmislimo sitnarjenje in nerazpoloženje, pa da bi se samo pri meni tiščal...
Ko so bolni, smo bolj bogi starši, ne?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 21:44:12   
tulip
Sem mu vseeno dala mleko. NI hotel zaspat, je kričal 'mleko, mleko!'
Kaj naj? Zaenkrat je v redu....

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.