Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 23.1.2007 17:33:08
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ponucaj!!! Kaj ga bo nucala, zbrcat idiota. Kaj se to prav spat popoldne ko pride s šihta. Pismo, saj ni dojenček. Je oče dveh otrok. Sej ne rečem, tud moja žena doma podpira 3 vogale, jest pa enega. Sam ko žena spusti tiste tri vogale sem tam in jih primem, nisem v gostilni. Uuuuuuuuuuuuu stari, ti rullaš! Anonimna...en velik in močan virtualen objem
|
|
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 23.1.2007 19:10:05
|
|
|
|
ElaM
|
Točno to naredi, kar sta ti svetovali Lara in domči. Bi mu dala pijačke.
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 23.1.2007 20:47:24
|
|
|
|
lelaval
|
Larin in Pajacin recept uporabi skupaj, pa ga ni deda na svetu, ki se ne bi zamislil nad svojim življenjem.
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 23.1.2007 21:07:55
|
|
|
|
plenicka
|
Anonimna, kot da opisuješ mojega bivšega! Po službi spat ali sploh ne naravnost domov...če ni bila gostilna med in po službi na urniku, je bila pa po spanju. Pa moj sploh ni zahteven, ampak je pa od obeh, kajne? In ko sem se poskušala pogovoriti z njim, ni bilo nič boljše. On sploh ni videl, da dela kaj narobe. Tudi to se mu ni zdelo narobe, da me vara. Naredi tako kot ti je svetovala Lara, potem pa še Kalbo, če seveda ne bo nič pomagal! Jaz sem ga pozabila zbrcati, kaj takega kot svetuje Lara, pa sem naredila...pa se ni dobro za končalo...no, sedaj sva sama...pa nama ni nič hudega...takšnega pa res nobena ženska ne rabi! SREČNO ANONIMNA!!!
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 23.1.2007 21:13:05
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: domci Jaz sem ravno včiraj štrajkala. Je tamal ponočit tulu vsako uro mož mi je pa zraven mene smrču. Samo na drugo stran se je obrnu. Ob enih zjutraj mi je blo vsega dost,sem moža brcnla, da se je zbudu mu v roke porinla tamalga vzela kovter in povšter šla v dnevno sobo, zaklenila vrata, se vlegla in sladko zaspala. Pa je nekaj brundu sem mu zabrusla nisem sam jaz doma pa zakaj bi mogla bit vedno jaz dežurni. Ponavadi sem jaz čist konc no danes je pa on. Bravo domci, tako se dela....
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 23.1.2007 21:38:54
|
|
|
|
štorkljica
|
domci, kalbo in Lara Meni bi se tudi, verjemi! Drugega ti enostavno ne morem povedati kot to, da če ne boš vzela vajeti v svoje roke, boš še naprej živela v taki štali. Vse je odvisno od tebe in tvojega karakterja. Lepo, da si se skašljala, vsak to rabi tu pa tam, samo živeti pa se v neskončnost tako tudi ne da, a ne? VSAK SI ZASLUŽI BITI SREČEN AMPAK DO NJE JE TREBA PRITI, KER SAMA NE PADE Z NEBA!
|
|
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 23.1.2007 22:06:39
|
|
|
|
bini
|
ja, super nasvete so ti dali in žal so spremembe tukaj odvisne res samo od tebe... vem da je bilo včasih več takih 'očkov' - tud moj oči je imel vedno nešteto obveznosti, le doma je bolj malo zdržal, ampak mami je bla svetski karakter in je zdržala kljub mnogim prepirom, pa res je tudi, da mu je blo vedno žal in se je potem ful trudil kak teden... - no, zdej pri 50 se je precej bolj skuliral jaz sem si pač poiskala totalno nasprotje mojemu očku in imam zlatega možička, ampak to ni nič zlatega v bistvu - tako more bit, saj so otroci in stanovanje od obeh in družino se greva tud oba a ne?? vam pa povem ženske, da poznam vsaj 3 znanke, ki imajo zelo podobno življenje kot anonimna, tudi take s 3mi otroci.. jamrajo, stokajo, se kregajo, naredijo pa nič .. pa meni ni jasno kako to sfolgajo brez da se jim strga... najbrž jih žene tista močna ljubezen do otrok, čeprav človek mora najprej imeti sebe rad, šele potem imaš zares rad lahko še koga drugega držim pesti zate draga Anonimna, da bo tvoj dragi dojel bistvo!!
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 24.1.2007 7:56:15
|
|
|
|
kalbo
|
vam pa povem ženske, da poznam vsaj 3 znanke, ki imajo zelo podobno življenje kot anonimna Ja verjamem. Ko greva s svakom sem pa tja na pivo, visijo za šankom vedno ene in iste face pa težijo kelnarci, doma ima pa večina žene in nekaj otrok. Ma men se taki deci tako gravžajo, da sploh ne znam povedat.
|
|
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 24.1.2007 8:02:32
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ma men se taki deci tako gravžajo, da sploh ne znam povedat. Kalbo, meni tudi. Domci, ti pa si me nasmejala in seveda bravo za takšno dejanje.
|
|
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 24.1.2007 12:05:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ma men se taki deci tako gravžajo, da sploh ne znam povedat. Jaz pa ne razumem, kako lahko temu škartu od moškega sploh rečete dec. Zame je dec čisto nekaj drugega. To je moški, ki ma jajca, da celemu svetu s ponosom prizna, da ma doma familijo in da nima non stop časa za gostilne in prijatelje. Vse ostalo je zame škart roba.
|
|
RE: men se bo sfuzlal!!! 24.1.2007 13:18:07
|
|
|
|
kalbo
|
Vse ostalo je zame škart roba. Da ti vidiš škart robo pri nas pri sosed za šankom . Majo se za ene mačote v resnici pa pojma nimajo kako se dela z žensko. Ampak resno!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?