Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ful slabo spimo,pri 20.mesc. 23.1.2007 12:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nik je prespal celo noč kot 1 mesečni dojenček, in od takrat ni blo problemov, dokler nismo začeli dobivat zobkov(4ke,3ke),potem, je bilo spet vse okej.Zdaj pa že nekaj časa spi ful slabo.V bistvu spi dopodan 1uro,1uro popoldan(kak mu je, včasih ne spi popoldan).Zvčer gre spat med 20.30-21.30, in se zbudi ob 24 uri, zbujen, se pogovarja,skače po postelji,oponaša živali itd. Ima katera take izkušnje?Ali ima preveč energije al kaj?? Naj omenim še da čez dan non stop nekje teka, se igra,itd.. Postalo je že tak "hudo", da celo ponoči pride v veliko posteljo in nori po nama...
|
|
|
|
RE: Ful slabo spimo,pri 20.mesc. 23.1.2007 12:45:06
|
|
|
|
Mimika1
|
Sem prepričana, da preveč spi. V vrtec najbrž ne hodi? Poskusi, da dopoldan ne gre spat in da gre spat le po kosilu (npr. ob 13h ali 14h).
|
|
|
|
RE: Ful slabo spimo,pri 20.mesc. 23.1.2007 12:52:53
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz bi ga dala spat samo enkrat,okol 12h.Po mojem tud prevečkrat spi .
|
|
|
|
RE: Ful slabo spimo,pri 20.mesc. 23.1.2007 12:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ponavadi samo dopoldan spi, po 1 uro.Popoldan da gre spat, je ponavadi le takrtat če se hitro zbudi in je ob 10 že kot megla
|
|
|
|
RE: Ful slabo spimo,pri 20.mesc. 23.1.2007 13:01:43
|
|
|
|
srki
|
Očitno ima res preveč energije ali pa ne rabi veliko spanca. Kaj naj ti rečem, sem šla čez to in še sedaj se pri nas ne spi, kot bi se moralo, pa bo maja star 3 leta. Danes se je zbudil ob 2.00 ponoči, grem po robček, ker sem slišala, da ima poln nos, je bil jok, mami, mami. Pol se je kujal, pol bi pil, pol bi šel lulat,...skratka, zaspal je nazaj nekaj čez 3. Pride noč, ko pa čisto lepo spi. Moj nasvet je samo ta, da potrpi. Očitno tudi našemu hodi odveč to spanje popoldne oz. v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Ful slabo spimo,pri 20.mesc. 23.1.2007 13:12:26
|
|
|
|
Aja32
|
Naš je star 16 mesecev, pa ne pomnim noči, da bi jo v enem kosu prespali... Recimo, včeraj zvečer je zaspal ob osmih, se je prvič prebudil ob pol desetih, potem je bilo do dveh mir, ob dveh do treh je gledal kot čukec (samo gledal in se premetaval po posteji, za spremembo bil čisto tiho )... Zjutraj bi pa on spal... V vrtcu gre spat za cca. dobro uro... Včasih malo več... Lp A
|
|
|
|
RE: Ful slabo spimo,pri 20.mesc. 23.1.2007 20:03:02
|
|
|
|
bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mimika1 Sem prepričana, da preveč spi. V vrtec najbrž ne hodi? Poskusi, da dopoldan ne gre spat in da gre spat le po kosilu (npr. ob 13h ali 14h). Anej je točno 14 dni mlajši od Nika, pa sem prepričana, da ne spi preveč. Skoz teden je v vrtcu, kjer spi cca. 2-2,5h 1x na dan, ponoči pa cca. 10-11h. Skoz vikende in praznike, spi 2x na dan (dop. in pop.) po 1,5-2h, se pravi od 3-4h, s tem da gre zvečer normalno spat in spet spi cca. 10-11 ur. Jaz mislim, da rabi, ker ga s spanjem ne silimo. Skoz vikend po 3 urah norenja postane utrujen in je čas za njegov počitek. Če ga ne dam točno po 3 urah spat, postane pravi tečko. Se vam zdi, da spi dosti za 19,5 mesecev starega otroka? Meni se ne, ker je bil že od rojstva velik zaspanček.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.