|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine proti koncu nosečnosti-?
13.9.2004 13:08:47   
Annny
Ojla,
jutri bom zajadrala v 36 t...in imam eno vprašanje(-:
Včeraj zvečer me je črvičilo v trebuhu- ne preveč močno, podobno kot pred menstr. No, danes je vse OK.
Ima katera podobno izkušnjo? Zakaj se to dogaja?
Sicer imam pa jutri pregled in bom vprašala..
Drugače se pa počutim dobro in nimam nobenih težav.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.9.2004 13:28:09   
janaja
Mene non stop črviči kot pri menstruaciji in je pokazal ctg že popadke tko da parkrat na dan jih kar že imam in se umirijo zaenkrat...

sicer se mi je pa že v 35t odluščil tisti slavni čep in so ugotovili da imam maternični vrat kratek samo 1,5 cm kar pomeni da naj bi bilo kmalu

jana 36t

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2004 13:36:01   
Annny
Hm, potem bi to lahko bili popadki..Janaja, najbrž se umirijo- tako kot pri tebi. No, ampak kakega čepa pa pri meni še ni bilo (vsaj ne takšnega, kot opisujejo..).
Na srečo imam prav jutri G!!
Je pa res, da mi je G pred tremi tedni rekel, da je pikec videti starejši in da se lahko zgodi prej..ampak 35-36 t se mi še vseeno zdi kar malo zgodaj...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2004 18:28:16   
maja24-2
Olja
Tudi midve sva v 36t na ctg so že vidni popadki na 8 min, veddar nimam nobene podobne bolečine je pa res da mi prebušček rata zelo trd vendar ne znam ocenit ali je to miška ali otrdevanje bušija.
Lepo se imejte
Maja

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2004 19:02:17   
Bejba
Še ena s težavami proti koncu. Tudi mi smo v 36.tednu in jih ne manjka. Tudi mene boli trebušček kot pri menstruaciji čeprav je že dooolgooo odkar sem jo nazadnje imela ;). Ali pa so take bolečine kot kakšen močen "musklfiber" v trebuščku. Zgleda, da je to nekaj normalnega. CTG imam naslednji teden pa bomo videli koliko se kaj našemu pikcu mudi.

LP; Bejba

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2004 10:48:48   
Bejba
Malena, naj te malo potolažim. Tudi mene boli kolk ponoči, če predolgo časa spim na enem boku. Težko se obračam - to je že cel podvig.
In tudi moj sonček je tak kot tvoj. En dan se mi zdi, da samo lenari in spančka, tako da ga moram kar ornk požokat, da da kaj od sebe. Drugi dan pa se komaj dohaja s svojim brcanjem. Kot bi hotel vse za nazaj notri prinest. Po moje je vse to normalno. Ti kar uživaj in se ne sekiraj.

LP; Bejba

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?