Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:33:35
|
|
|
|
tejč
|
Punce, brez zamere, sem še v službi, pa je ravno prišla sodelavka, pa sem ponesreči že kar dala ukaz vpiši, čeprav sem želela obrazložit, da me zanima nakupovanje za malčka in za obleke za nosečnost. Strah me je, da bo kdo v službi ugotovil, da sem noseča.Nočem jim povedat pred 3 meseci. Kako ste, začetnice? KaJ znakov?Mene po malem špika v trebuhu, pa malo utrujena sem.
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:37:45
|
|
|
|
modrooka
|
Tejč, koliko tednov si noseča?
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:39:14
|
|
|
|
mela
|
no jaz pa imam nekaj vprasanj zate:koliko casa sta delala na :duda:,koliko si ze 9nebesa,kaksne znake si imela?a te je kaj boleu kriz in koliko ti je zostala preden si test naredila????
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:40:53
|
|
|
|
mala maja
|
pri prvem otroku sem nekje pri 6 mesecih kupila posteljico pa malo obelkic. pri drugem nisem pred rojstvom kupila nič(imela pa nisem tudi nič doma ker sem vse prodala razen posteljice) Ja nosečniška oblačila sem pa sedaj v tretje kar hitro oblekla. Pri 3 mesecih.
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:42:41
|
|
|
|
tejč
|
O, joj, a si že vidla tisto nezrelo hruško tam na drevesu? No, ene tok sem še zelena! 6 tednov komaj je od zadnje M in kaže, da sem noseča. Sto na uro vesela sva z dragim, pa delava plane za eno leto naprej-mal morva čez mesce porazdelit... Aja, mirela, znaki? Točno sem vedela, še preden sem naredila test-en tak poseben občutek, pa še bradavice so me grozno bolele, kar me drugač nikol. Včeraj sem delala dve uri za računalnikom za službo, pa me je križ grooozno bolel. V nedeljo sem komaj skuhala kosilo. Je pa res, da sem še prehlajena, tudi to mi vzame kar nekaj enerhije. Pa vidve? Kje bolj na koncu? lp.
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:47:53
|
|
|
|
mela
|
ha ha -jaz se nisem 9nebesa.no ne vem danes oz. jutri jo ne pricakujem:hudicek:.in ce bi bila srecka nosecka bi bila v priblizno 3-4 tednu torej ali mislis da je mozno da ze imam nosecniske znake-kriz me boli pa prsa!!!!!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:49:49
|
|
|
|
tejč
|
O, možno, možno, mirela, držim pesti, da prideš sem!!! Dej, oglasi se kej! Jaz sem naredila test en dan pred pričakovano M, pa ni bilo nič, na tisti dan pa rahla črtica. Zdaj sem že ene 4krat sčekirala, pa je črtica super vidna. Držim pesti...
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:52:20
|
|
|
|
mela
|
no jaz sem ga tudi hotla danes narediti a vem da je brezveze,ker jo sele jutri pricakujem-sem ze veckrat brezveze naredila test!in ce jo jutri ne dobim-upam bom pa jutri kar naredila test!a ne?pol pa ce bo :modri::roza: se bova tejč skupaj pogovarjali in jokali kako naju boli te to te ono!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:55:25
|
|
|
|
tejč
|
Okeeeeeeeej, komi čakam, ti kar pridi.
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 12:57:30
|
|
|
|
malika
|
jaz bi ti svetovala, da za manjše stvari (oblekce ipd)počakaš, kaj se pa tiče ostalih pa spremljaj akcije in kupuj takrat, ker časa imaš dovolj pa še denarja prihraniš kar precej na ta način. Naroči se na kataloge, npr. baby center, infantino,...spremljaj, čakaj in veselo nakupuj. LP in lepo nosečnost
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 13:05:02
|
|
|
|
Annny
|
Strinjam se z Maliko!! Lahko pa ti povem, da sem šla sama (takoj, ko sem izvedela, da sem noseča)..v Baby Center s taaakimi očmi, komaj sem se upala dotakniti vseh tistih micenih oblekic...ful toplo mi je bilo pri srcu. Kupila sem en majčken rumen pajacek in nogavičke..in potem je bil doma fant čist preč od veselja, ko sem to potegnila iz vrečke...Sem bla tako ganjena, da sem kar jokala...no ja, to je bil moj prvi nakup(((-:
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 13:06:45
|
|
|
|
tejč
|
IIII, kako lepo, kar kocine mi gredo pokonci.
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 13:09:27
|
|
|
|
Annny
|
(((((((((((((((((-: (ne delajo mi tile smeškoti).
|
|
|
|
KDAJ STE ZAČELE NAKUPOVAT? 13.9.2004 18:32:25
|
|
|
|
NINA78
|
Živijo, Tejč. A ti pa kar v službi lahko to prebiraš. To je pa fanj. Jaz ne morem - niti pod razno. Lahko samo razmišljam. Tudi jaz se bojim, da bo kdo opazil pred 3. meseci (sem v 7 TN in nisem niti bila še na 1. pregledu). In se trudim skrivat utrujenost, slabinjo - zgovarjam se, da me boli glava od dela ipd. Prav mučno. Ne vidim ure, da bom lahko vsem povedala. No ... in takrat mislim, da bom komaj začela razmišljat o kakem nakupovanju. Za enkrat je še vse le med mano in bodočim očkom. Pozdravček. ;););)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?