Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev po konizaciji 22.1.2007 17:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, veš kolk časa je 2 leti? Načeloma svetujejo po operaciji cca. 6 mesecev počakat, potem pa veselo na delo. In ne skrbi, se nima kaj zaplest. Upam da čimprej zagledaš
|
|
|
|
RE: zanositev po konizaciji 23.1.2007 13:29:28
|
|
|
|
zarjica
|
Hvala, Nati....samo me skrbi, ker moj maternični vrat ni več tak, kot je bil...malo ga manjka, ker so mi izrezali sumljivo tkivo... Zato pa me skrbi, kako bo. Brala sem, da je večkrat potrebna cerklaža v nosečnosti, da prepreči splav, če bi MV ne zdržal. Zato pa me zanimajo izkušnje punc, ki so morda to že prestale, pa majo vseeno zdravega dojenčka.
|
|
|
|
RE: zanositev po konizaciji 23.1.2007 14:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse sluznice se v telesu obnavlajo, zato nič panike. Samo malo boš pod strokovnim spremljala .
|
|
|
|
RE: zanositev po konizaciji 23.1.2007 15:03:20
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem imela konizacijo pri mojih 26 letih, prvega sem pa rodila pri 35. letih je ratalo v prvem poizkusu. V sami nosečnosti ni bilo zapletov, vsaj ne v prvi, v drugi, pa sem zaradi krajšega materničnega vratu ležala od 32. tedna naprej. Zanosila sem pa v drugo v tretjem poizkusz, Tako, da brez skrbi. Bo.
|
|
RE: zanositev po konizaciji 23.1.2007 17:41:24
|
|
|
|
upica
|
Zarjica, Dobrodošla in vesela sem, da si se nam pridružila. Za nosečnost se ne bati, ker imajo pripravljene metode, s katerimi uspešno donosiš tudi s krajšim materničnim vratom. Le pogumno in brez strahu. Sicer pa se tudi pri tistih čisto normalnih nosečnostih lahko kaj zaplete, tako da praktično ni razlike. Pošiljam ti za srečo, ker to pa rabi vsak.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
kako ti bo ime?klitiaKdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?sami (
17%)
mož/partner (
75%)
drugi otroci (
4%)
drugi sorodniki (
0%)
prijatelji (
0%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!