|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste, ki hodite na pregled k dr. Urhu (Kr...
13.9.2004 10:12:03   
modrooka
Punce,

prosim za pomoč: v sredo imam 1. pregled pri dr. Urhu. Zanima me, kje parkirate tiste, ki na pregled pridete z avtom. Včeraj sva se z možem zapeljala mimo porodnišnice (saj je pregled tam?) in sedaj približno vem, kje to je. Zanima me, kje pustiti avto.

Že vnaprej najlepša hvala za pomoč, ki jo res rabim, ker Kranj skoraj nič ne poznam.

Lp, modrooka (10t/3d) :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.9.2004 10:22:43   
Lunca1
Ojla1

Nasproti porodnišnice imaš eno parkirišče, vendar ni nujno da bo prostor. Možnost je tudi pred zdravstvenim domom ali pa pred kakšnim blokom. je pa s parkiranjem v Kranju bolj štala kot ne, tako da pridita malo prej.

Veliko sreče pri iskanju.

lp Lunca

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2004 11:41:10   
sonček2*
Zdej ne vem, kdaj imaš pregled, ampak dopoldne jst vedno dobim plac na parkirišču nasproti porodnišnice. Poskusi, zih ga boš dobila.

Pa dobro opravi na pregledu!

Papa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2004 12:01:53   
modrooka
A to je tisto parkirišče pred šolo al je to kakšno drugo?

:zmeden:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2004 12:02:12   
modrooka

aja, imam ga ob 10h dopoldne...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2004 12:16:54   
Anonimen
Ja, parkirišče je skoraj pred šolo, tisto od zdravstvenega doma. Je pa še eno od šole, tisto je pa čisto pred šolo. Ampak je ponavadi vse zasedeno.
Ko sem jaz hodila na pregledo ob nosečnosti, so pacientom in nosečnicam, ki so parkirali narobe, ker se drugače ni dalo, s pajkom opvažali avtomobile. Poden.
Jaz sem vedno parkirala takole: Takoj ob semaforju se zavije na parkirišče, namenjeno zdravstvenemu domu. Ob cestici, ki pelje na parkirišče, se levo odcepi ena asfaltirana potka, ki pelje k šolski kurilnici in nato naprej na glavno cesto. Pa sem avto kar tam nekam na travo parkirala. Sem pa imela srečo, da mi ga niso odpeljali.

(odgovor članu modrooka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2004 12:20:14   
Anonimen
Aja, pa še to. Menda je dr. Urh super fant. Kot človek in seveda kot zdravnik. Ga vse, ki hodijo k njemu, ful pohvalijo. Rad se malo poheca, pa je. Za razliko od enih ginekologov v Kranju, ki so živa groza. Jaz sem imela že takega. Da ne veš, ali si prva njegova pacientka, ker kar ga vprašaš, ali ne ve, ali pa nekaj zamomlja, da ga ne razumeš. Tiste, ki ste bile pri njemu, sigurno že veste, kdo je to.

(odgovor članu modrooka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2004 12:26:23   
modrooka

Splišni, ful hvala za tele izčrpne informacije. Jih bom poskušala koristno porabit. Vsekakor vidim, da bom morala kar dosti prej v Kranj, ker se bom z iskanjem parkirišča očitno zabavala :(. Ampak ni panike ;)

Kar se pa tiče dr. Urha - hvala za te dobre informacije o njem. Menda je res fajn. Bom poročala po pregledu :).

Želim ti lep dan in ena :rozica: zate!

Lp, modrooka :sloncek:!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2004 13:18:30   
janaja
moodrookca sem ti sam hotla povedat da si se super odločila glede ginekologa ....
mene je dvakrat pod nujno pregledal in je res super full prjazen in tako dalje....

super super super....

gre hitro kajne...

še malo pa se bova skupaj poleti z vozički sprehajale kot sva govorile pred :modri:

malo heca...

uživaj v mnogoprekratki nosečnosti....

čeprav se meni vleče že celo večnost....

jana 36t

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2004 13:31:40   
modrooka
Ojla janaja,

sem te kar pogrešala. Sem malo gledala za nazaj, če si že kaj rojevala v tem času, ko me ni bilo na forumu, pa ni blo nič videt. Tako, da me je že kar malo zaskrbelo... :)

No, lepo, da je vse vredu. Držim pesti, da bo čimprej in čimlepše!

Meni laufa, komaj čakam sredo, potem pa, če bo vse vredu, začnem hoditi na vadbo za nosečnice, da bom fit :)

Lep dan ti želim,

modrooka :sloncek:.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?