Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: se je še kateri kaj takega pripetilo 22.1.2007 11:22:48
|
|
|
|
krfjolca
|
A tebi se nikoli ne zgodi, da v spanju trzneš? Ne vem, ampak meni se dostikrat - kaj začneš sanjat (jaz se ponavadi v sanjah spotaknem in padem ), pa te lahko predrami ali pa spiš dalje. Pomojem, da je pri tvojem malčku res prehod med fazami spanja.
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 22.1.2007 11:23:22 >
|
|
RE: se je še kateri kaj takega pripetilo 22.1.2007 11:31:04
|
|
|
|
dalin
|
seveda se mi je zgodilo da sem trznila ampak nase nisem tako občutljiva kot na otroka.Sicer pa njemu samo glavica trza ali se strese bolje rečeno.Čudno se mi zdi zato ker se pri prvih treh otrocih to ni dogajalo.
|
|
|
|
RE: se je še kateri kaj takega pripetilo 22.1.2007 11:33:52
|
|
|
|
Natti
|
Tudi moj malček- star je 7 mesecev se včasih trese oz.lahko rečem da trza. Baje da podoživljajo v sanjah pripetljaje oz, sanjajo. Nič se ne boj. Aja, moja prva dva tudi nista tega počela.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2007 11:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: se je še kateri kaj takega pripetilo 22.1.2007 11:47:45
|
|
|
|
Zamima
|
Moji so se zadnjič an pregledu zatresla usta tako kot, da bi jo zazeblo preden smo jo dlai an tehtnico in mi je pediatrinja rekla, da je to običajno in da naj se ne ustrašim, če mi to kdaj naredi,... ni pa nič povezano s tem, da bi jo zeblo ampak baje da to delajo refleksno . Nič bat, če pa te skrbi pa povprašaj še otrokovega pediatra.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?