|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol
21.1.2007 14:27:51   
lenčica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol
21.1.2007 20:54:37   
TONČI.
Lenčica, vidim da si nova. DOBRODOŠLA.
Kakšen spol bo pa otrok pa ne vem user posted image user posted image

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 8:16:31   
lenčica
čao

pravzaprav sem hotela vprašati, kako sprejemate napovedani spol otroka.
To je moja druga nosečnost po šestih letih. Prvič za spol nisva vedela in sva se našega fantka na vso moč razveselila. Tokrat sem za spol vprašala in bo definitivno še en fantek. Vem, da spol ni pomemben, da je pomembno kaj ti otrok v življenje prinese, vendar sem si nekako v podzavesti ustvarila podobo o punčki in sedaj se ne morem znebiti tega občutka potrtosti. Ali je katera občutila podobno?

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 13:45:41   
Anonimen
Mhm, jaz si zelo želim hčerko in vem, da bom vprašala kaj je čim se bo kaj videlo. Verjetno bom za trenutek malo žalostna, vendar le za trenutek, ker bomo tudi sina zelo zelo veseli in to ne pomeni, da bomo dalje delali na user posted image  dokler ne bo punčka. Bom pa verjetno do stropa skakala če bodo ugotovili, da je punčkauser posted image .

Srček

(odgovor članu lenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2007 13:50:44   
pupi
Helo!
Moram povedat da sem si jaz vedno želela fantka, zdaj ko pa sem user posted image  pa mi je taaaaaaaaaaaaak vseeno kaj bo, da to ni resuser posted image !! Mogoče je Lenčica to tvoje "nezadovoljstvo" le trenutno, če ne prej ti bo vseeno ko boš user posted image  držala v roka. Pa saj verjetno to že sama veš, če imaš že otroka.
čao

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 15:52:21   
Eca
Hej!

Jaz imam doma že fantka, ki smo si ga v prvo zelo želeli. Sedaj v drugo sem nepričakovano zanosila in seveda bi bilo super, če bi bila punčka. Potihem sem že sanjala kakšna bo, kaj vse bova počeli, kaj ji bom kupila, še ime sem ji izbrala.....No, na NS pa izvem, da je spet fantek. Bila sem razočarana, priznam. Zato te razumem. Ta razočaranost je trajala kar kak mesec. Po tihem sem vseeno upala, da se je g. zmotil in da je le punčka. Morfologija in 3d UZ pa sta nam pokazala "raketo", tako da sem dokončno pristala na "trdih tleh". Ata je dobil sedaj še večje veselje, ker bo imel celo 2 sina in me nagovarja, da probamo še v tretje. Jaz sem se sprijaznila s tem, da bomo imeli fantka in sedaj si samo želim, da bo zdrav in vesel fant, kot naš prvi sin. V tretje pa se ne bom šla loterije - da bo deklicauser posted image . Bom ostala pri 3 moških.

Sedaj sem v 25. tednu, tako da ta žalost ni trajala do poroda. Izbiramo moško ime. Začela sem gledati tudi iz praktičnega vidika - vse stvari bomo lahko "ponucali", pa prijateljice imajo same punce, tako bosta naša fanta lahko izbirla, katero bo kdo imel user posted image (šala).

Lp, Eca

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2007 16:08:12   
Baucka
Pri prvem otroku ti je verjetno vseeno, vsaj meni je bilo. Imamo 9 mesečno punčko. Pri drugem pa je že drugače, saj bi velika večina rada imela par, fantka in punčko. Tako, da je tvoje razočaranje razumljivo, to pa ne pomeni, da ga imaš kaj manj rada. Ne počuti se krive, zaradi občutka razočaranja. Pač si naredimo neko predstavo in smo nato razočarani ko ni točno tako. Potem pa vse dobro na koncu izpade. Tako kot pravijo "samo naj bo otrok zdrav".

Moj brat si je kot prvega otroka želel fanta (kakor večina moških) in je dobil hčero. Drugega otroka pa ima sina in je še vedno Melisa njegova ljubica.

Gremo veselo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2007 16:12:25   
FruityTango
Imam krasno punčko doma user posted image
V tej nosečnosti sem G. vprašala, kaj bo po spolu, dobila sem v 4-ih tednih različna odgovora, najprej fantek, potem punčka... sedaj je rekla da bo fantek... verjamem ali ne user posted image  Recimo da verjamem da bo fantek, ne bom pa presenečena če bo punčka. Sama pa pravim, kar bo naj bo, samo da bo ZDRAVO!!!

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.