Rubin.
|
Jao, kako to paše, pa sem mislila, da je samo naša takšna. Smo zadnjič imeli pregled pri pri 18 m, pa je samo naša tekala naokoli in vidno kazala, da ji je dolgčas, ostale tri punčke iste starosti pa so mirno sedele pri mizi in risale. Jaz močno, močno, močno upam, da jo bo minilo ko pogledajo zobje na plano (vse gre v usta, drgne si dlesni, tako da se mi že prav smili), saj je izredno občutljiva, sitna, če ni vse takoj, res takoj, se že vrže na tla, ampak sedaj že gleda kam, no to traja par sekund, ker ni nobene reakcije, si verjetno misli, da nima smisla. Sem pa nekje prebrala, da jih v tem času preplavljajo čustva, ki jih same presenetijo in da si ne morejo pomagati kako reagirajo. Jok je pri nas parkrat na tapeti, pa do enega leta sploh nismo vedeli, da zna jokati, še dobro da smo v hiši, ker res ne vem kaj bi si drugače mislili sosedje. No mož je že močno začel dvomiti v mojo vzgojo, saj pravi da sem preveč popustljiva, sedaj pa imam (metanje po tleh, jok za vsako figo, sploh če ni po njenem, kar nekaj bi si sama zmišljevala, metanje stvari po tleh ...), prav pasalo je to danes prebrati, da ni edina ....
|