|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pridobivanje teže
31.1.2007 13:52:01   
pupi
Od kar sem odprla to temo sta minila dva tedna. se pravi sem zdaj v 15 tednu in so kilogrami še vedno enaki!!! Jutri imam G in me zaniam kaj bo rekla user posted image
Tudi trebušček se mi nič kaj ne poznauser posted image
Bomo res vidli kaj bo jutr, sem že malo v skrbeh!!!!!
ČAO

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.1.2007 21:17:55   
Drnula
Ko bi ve vedele kako bi jaz jedla, jedla in jedla ...
Sem v 22 tednu in sem pridobila 5 kg. Slabo mi ni bilo niti 1x, apetit imam še bojši. Tako, da se moram kar pazit, da ne jem preveč in malo se mi že kdaj pa kdaj nabira voda. Imam bolj okrogel obraz in pozna se na nogah.

Če se ne rediš ni nič narobe. Otrok si vzame kar rabi. Mislim, da pa boš kasneje le pridobila, če ne ti bo user posted image   zrasel.
lp

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.3.2007 21:27:26   
sweetyka
bod vesela da se nisi velik zredila!moja teza je bila 58kg ob zanositvijiuser posted image rodit sem sla z 90kguser posted image user posted image pazi na tezo,saj so se pri meni pojavile strije,ki jih prej nikoli nisem imela...pa cim vec se maz s kremami in oljiuser posted image pozdravcek

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.3.2007 10:18:50   
tanova
No moja izkušnja je taka, da sem se pri prvem otroku zredila za 22 kil, sedaj pa sem 26 teden pa sem se zredila za 3 kile. 
Res je da je bila prva nosečnost bila taka, da mi je pasala samo čokolada, pa kitajska hrana....seveda kalorična bomba, pri tej nosečnosti pa mi je bilo  prve mesece slabo tako da sem shujšala sedaj pa jem pač kar mi zadiši. Res pa je ko začnem jesti prav veliko ne pojem. Jem pa raznovrstno hrano.

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?