|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znorela bom ...
19.1.2007 14:39:59   
Tia-na
Takole je, moj dragi mora naslendji teden narediti spermiogram na GK (pri Rešu sva ga že, vnedar je potrebno pred psotopki opraviti še na GK) in seveda za to potrebuje napotnico.
Jst predvidevam, da napotnico splošnega zdravnika.

In danes se je komaj odpravil k zdravniku, ker ga je tja res zelo težko spraviti in kaj se zgodi .... zdravnik mu seveda noče napisat napotnice, ker on tega ne počne!!!!!!!
Ker mu mora baje napotnico napisat ginekolog???? Kateri ginekolog - moj???? Za spermiogram??????? Kaj pa potem še za andraloga?

Zdaj lahko samo upam, da ga bodo v ponedeljek vzeli samoplačniško na GK, ker nimava napotnice. Tako sem besna na ta naš zdravstveni sistem ... samo j****
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znorela bom ...
19.1.2007 14:55:34   
lučka 25
Tia-na, ne se razburjati. Moj fant tudi ni šel po napotnico k osebnemu zdravniku (tako kot tvoj, tudi moj ni šel z veseljem), ampak mi je sestra na GK povedala, da je lahko napotnica od mojega ginekologa, le na njegovo ime naj bo. In tako sem šla jaz k svojemu ginekologu s fantovo zdravstveno izkaznico in mi je napisal napotnico. In ta napotnica je bila namenjena tako za spermiogram, kot za obisk androloga. Upam, da sem ti pomagala. user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2007 14:57:18   
zorica

Mojemu pa je napisala osebna zdravnica napotnico, pa ni bilo problema user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2007 15:28:07   
nemrak
MOjemu je tudi napisala napotnico njegova osebna zdravnica.
Čisto brez problema!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2007 16:39:37   
Sulfinija
Mojemu možu je vedno za spermiogram napisala napotnico moja G in tudi z osebno ne bi bilo problema,če bi midva tkole želela.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2007 17:19:29   
Anonimen
Mojemu možu jo je 1 napisal ginekolog, drugič pa osebna zdravnica.
Glede na tvojo izkušnjo ti svetujem, da nisi jezna na zdravstveni sistem ker je le ta v Sloveniji zelo uredu, (verjami vem ker večino živim v tujini ) vendar razmisli o zamenjavi splošnega zdravnika, ki vama ni šel na roko, niti pri taki malenkosti kot je ena napotnica.

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2007 19:03:45   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

.... zdravnik mu seveda noče napisat napotnice, ker on tega ne počne!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  Ne morem verjet Tia-na kaj se vama dogaja!!!

Upam, da bosta stvar lahko uredila, kot so ti svetovale ostale punce.
Z user posted image  imava isto osebno zdravnico. Mu je dala napotnico brez težav - še sploh nisva bila na prvem razgovoru, ko sem mu jaz že "zatežila" user posted image  naj si gre po napotnico.
Sploh ni težav - vedno ko imam kak pregled mi da bolniško, tako da user posted image  za najino dr.!!!

Držim pesti, da bosta uredilauser posted image

Glede našega zdravstva pa se ravno ne strinjam, da je vredu.
Osebni zdravnik, ki reče, da ne piše napotnic za spermiogram je  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    .................... (moje mnenje)

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2007 20:07:32   
bumbum
Meni pa so v ambulanti za neplodnost(MB) celo rekli, da mora po napotnico k svojemu osebnemu zdravniku. Dali pa so mi lepo napisan listek na katerem je bilo vse obrazloženo zakaj in kakšno napotnico rabi. Tako, da je samo stopil do zdravnice in ji dal listek, ona pa njemu napotnico. Brez kakršnega koli razlaganja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2007 0:41:40   
pot
Pri nama pa je bilo tako, da sem mogla najprej dobit neko napotitev od svoje G za os. dr., da rabiva napotnico zaradi neuspehov, da je Os. dr. napisala njemu napotnico za spremiogram. Sva probala it direkt do os. Dr., pa je rekla, da rabi napotilo od G. user posted image ja, pošiljajo te sem in tja.
veliko sreče.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?