|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust v šolstvu, če greš na porodniško
11.9.2004 20:57:41   
Blanka77
V šolstvu lahko dopust porabimo samo v času šolskih počitnic. Rodila sem v začetku junija in bila od 15. marca na bolniški. Torej sem porabila samo pet ndi dopusta v času zimskih počitnic. Ostalo bi mi jih še 21. Po tej logiki mi propade. Je imela še katera takšne težave? Ne diši mi namreč drugo leto zaključevat ocene za nekom drugim.

Blanka :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.9.2004 21:20:50   
Nina Nana
Jaz sem sedaj še doma, marca grem delat.
Vse, kar nam ostane je dvanajst dni dopusta, ki ga lahko koristiš skupaj ali v dveh delih (2x6 dni).
Tako so mi povedali v šoli.
LP

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2004 8:43:36   
Anonimen
Od letošnjega dopusta lahko v tem letu koristiš 10 dni, od tega dva dni tudi izven počitnic, vendar ne v istem tednu.
Ostal dopust lahko preneseš na naslednje leto in ga koristiš do 31. julija.

Za vse tiste, ki ste zaposlene v šolstvu, svetujem, da dopust za nego in varstvo otroka v času poletnih počitnic prekinete, izkoristite ves dopust, potem pa nadaljujete z dopustom za nego in varstvo otroka do konca.
Tako vas ne bo nihče prinašal okoli glede letošnjega dopusta.

(odgovor članu Blanka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

velika noč
Lelly28 RR

Ali s svojim otrokom za veliko noč ustvarite velikonočne voščilnice, ki jih pošljete potem po pošti?

da (5%)

ne (95%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!